Przy muzyce o futbolu

Off topic.

Moderatorzy: Bartosz, Dobromir, gharvelt, Moderatorzy

Awatar użytkownika
WOJTEKK
box z pełną dyskografią i gadżetami

Post autor: WOJTEKK »

E tam - spadkowicza - ma na glowie LM, jak ich stamtąd wykopia weźmie się do roboty - nie od parady punkty są dzielone, żeby potem nie można było w play-off nadrobić.

System rozgrywek naszej ekstraklapy jest bardzo przyjazny dla pucharowiczów - można długo grać piach, a zawsze zostaje kilka kolejek żeby trochę podgonić zaległości i play-off, żeby tą ligę wygrać
Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.

http://artrock.pl/
Awatar użytkownika
Białystok
box

Post autor: Białystok »

A póki co w obecności ponad 18 tys. widzów Jaga - Wisła 2:1 i aż miło spojrzeć w tabelę.
Awatar użytkownika
WOJTEKK

Białystok pisze:A póki co w obecności ponad 18 tys. widzów Jaga - Wisła 2:1 i aż miło spojrzeć w tabelę.
Chyba, że ktoś jest fanem Wisły...

Awatar użytkownika
Leptir

Post autor: Leptir »

Spokojnie, Mecz Legii z Niecieczą to była zasłona dymna, żeby nas nie przejrzeli wrogowie z Dortmundu. Niestety, oni też wykazali się sprytem i zaciemnili obraz w Lipsku. ;) Cóż, trafił swój na swego - nie wiedziałem, że nasz wspaniały trener Besnik Hasni jest tak wyrafinowanym strategiem. W tej sytuacji wszystko jest możliwe, nawet to, że Legia spadnie z ligi, żeby nie ujawniać wrażej Europie swojego prawdziwego potencjału!
„You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray)
Awatar użytkownika
Freefall
zremasterowany digipack z bonusami

Post autor: Freefall »

Legia będzie pierwszą drużyną w historii, która wygra Ligę Mistrzów i spadnie z ligi krajowej. To będzie wyczyn nie do powtórzenia :wink:.
Awatar użytkownika
Leptir

Dzięki temu w przyszłym sezonie obie nasze najwyższe klasy rozgrywkowe będą mogły mieć swoich przedstawicieli w LM. ;)
„You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray)
Awatar użytkownika
Majkel
limitowana edycja z bonusową płytą

Post autor: Majkel »

Festung Breslau zdobyta :D
Fornal to magik, zaś nam z niczego utrzymanie wyczaruje :?: :roll:
Obrazek
Awatar użytkownika
B.J.

Post autor: B.J. »

To już dziś magiczny wieczór w TVP słowem okraszą Dariusz Szpakowski i Andrzej Juskowiak. 8)
jarex
digipack

Post autor: jarex »

B.J. pisze:To już dziś magiczny wieczór w TVP słowem okraszą Dariusz Szpakowski i Andrzej Juskowiak. 8)
https://www.youtube.com/watch?v=DmTzjGUX5BQ
Awatar użytkownika
Białystok
box

Post autor: Białystok »

A tak z ciekawości kibicowskiej zapytam, czy któryś z Dinozaurów kibicujących MP 2016 będzie chociaż raz na LM przy Łazienkowskiej ?
Awatar użytkownika
WOJTEKK

Ciekawe jak będzie... gdyby BVB było w optymalnej formie, no to bylby klasyczny eurowpierdol. ale nie jest. Z Mainz wymęczone 2:1 i wpadka w Lipsku. Ewidentnie osłabili się przed sezonem - Goetze i Schurle Gundogana i Mhitariana nie zastapią, do teo Reus dalej kontuzjowany, poza tym Hummels w Bayernie... Szczerze mówiąc w takiej sytuacji kadrowej Błaszczykowski byłby mocnym punktem drużyny - nie wiem, czemu Tuchel uparł żeby się go pozbyć.
Za to Legia to mimo wszystko niewiadoma - bo albo się szykują na LM i dzisiaj odpalą, albo będzie mecz typu wiódł ślepy kulawego i jakieś wymęczone 1 do 0 dla BVB. no chyba, że BVB dziś odpali... oj to będzie smutno. Ale na pocieszenie: będzie wtedy duzo goli.

Awatar użytkownika
Procella
album CD
Kontakt:

Post autor: Procella »

WOJTEKK pisze:no chyba, że BVB dziś odpali... oj to będzie smutno. Ale na pocieszenie: będzie wtedy duzo goli.
Na razie zapowiada się własnie ta opcja...
I'll take you through my dreams, out into the darkest morning
Past the blood-filled streams, into the garden of Jane Delawney

http://www.lastfm.pl/user/Wurunzimu
Awatar użytkownika
Leptir

Jest nieźle 20 minuta i dopiero 0:3. ;-)
Awatar użytkownika
Duch 1532
japońska edycja z bonusami
Kontakt:

Post autor: Duch 1532 »

Spodziewałem się, że będzie 0:4, ale zważywszy na początek, może być jeszcze ciekawiej :D
„Po co podnosiłem cały ten rwetes — pomyślałem sobie — ten człowiek jest istotą ludzką jak i ja; ma akurat tyle samo powodów, by lękać się mnie, co ja, by lękać się jego. Lepiej spać z trzeźwym kanibalem niż z pijanym chrześcijaninem”.

Złośliwość rzeczy martwych nigdy nie doścignie złośliwości martwych ludzi

Blues na harfę, umieranie i pianino

Niedźwiedź kręcący warkoczami
Awatar użytkownika
B.J.

Post autor: B.J. »

(L) na swoim normalnym poziomie. Nie wiadomo tylko, czy bardziej nie lubią piłki, czy trenera.
ODPOWIEDZ