Przy muzyce o futbolu
Moderatorzy: Bartosz, Dobromir, gharvelt, Moderatorzy
- WOJTEKK
- box z pełną dyskografią i gadżetami
E tam - spadkowicza - ma na glowie LM, jak ich stamtąd wykopia weźmie się do roboty - nie od parady punkty są dzielone, żeby potem nie można było w play-off nadrobić.
System rozgrywek naszej ekstraklapy jest bardzo przyjazny dla pucharowiczów - można długo grać piach, a zawsze zostaje kilka kolejek żeby trochę podgonić zaległości i play-off, żeby tą ligę wygrać
System rozgrywek naszej ekstraklapy jest bardzo przyjazny dla pucharowiczów - można długo grać piach, a zawsze zostaje kilka kolejek żeby trochę podgonić zaległości i play-off, żeby tą ligę wygrać
Spokojnie, Mecz Legii z Niecieczą to była zasłona dymna, żeby nas nie przejrzeli wrogowie z Dortmundu. Niestety, oni też wykazali się sprytem i zaciemnili obraz w Lipsku.
Cóż, trafił swój na swego - nie wiedziałem, że nasz wspaniały trener Besnik Hasni jest tak wyrafinowanym strategiem. W tej sytuacji wszystko jest możliwe, nawet to, że Legia spadnie z ligi, żeby nie ujawniać wrażej Europie swojego prawdziwego potencjału!

„You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray)
https://www.youtube.com/watch?v=DmTzjGUX5BQB.J. pisze:To już dziś magiczny wieczór w TVP słowem okraszą Dariusz Szpakowski i Andrzej Juskowiak.
- WOJTEKK
- box z pełną dyskografią i gadżetami
Ciekawe jak będzie... gdyby BVB było w optymalnej formie, no to bylby klasyczny eurowpierdol. ale nie jest. Z Mainz wymęczone 2:1 i wpadka w Lipsku. Ewidentnie osłabili się przed sezonem - Goetze i Schurle Gundogana i Mhitariana nie zastapią, do teo Reus dalej kontuzjowany, poza tym Hummels w Bayernie... Szczerze mówiąc w takiej sytuacji kadrowej Błaszczykowski byłby mocnym punktem drużyny - nie wiem, czemu Tuchel uparł żeby się go pozbyć.
Za to Legia to mimo wszystko niewiadoma - bo albo się szykują na LM i dzisiaj odpalą, albo będzie mecz typu wiódł ślepy kulawego i jakieś wymęczone 1 do 0 dla BVB. no chyba, że BVB dziś odpali... oj to będzie smutno. Ale na pocieszenie: będzie wtedy duzo goli.
Za to Legia to mimo wszystko niewiadoma - bo albo się szykują na LM i dzisiaj odpalą, albo będzie mecz typu wiódł ślepy kulawego i jakieś wymęczone 1 do 0 dla BVB. no chyba, że BVB dziś odpali... oj to będzie smutno. Ale na pocieszenie: będzie wtedy duzo goli.
Na razie zapowiada się własnie ta opcja...WOJTEKK pisze:no chyba, że BVB dziś odpali... oj to będzie smutno. Ale na pocieszenie: będzie wtedy duzo goli.
I'll take you through my dreams, out into the darkest morning
Past the blood-filled streams, into the garden of Jane Delawney
http://www.lastfm.pl/user/Wurunzimu
Past the blood-filled streams, into the garden of Jane Delawney
http://www.lastfm.pl/user/Wurunzimu
- Duch 1532
- japońska edycja z bonusami
- Kontakt:
Spodziewałem się, że będzie 0:4, ale zważywszy na początek, może być jeszcze ciekawiej 

„Po co podnosiłem cały ten rwetes — pomyślałem sobie — ten człowiek jest istotą ludzką jak i ja; ma akurat tyle samo powodów, by lękać się mnie, co ja, by lękać się jego. Lepiej spać z trzeźwym kanibalem niż z pijanym chrześcijaninem”.
Złośliwość rzeczy martwych nigdy nie doścignie złośliwości martwych ludzi
Blues na harfę, umieranie i pianino
Niedźwiedź kręcący warkoczami
Złośliwość rzeczy martwych nigdy nie doścignie złośliwości martwych ludzi
Blues na harfę, umieranie i pianino
Niedźwiedź kręcący warkoczami