Przy muzyce o sporcie
Moderatorzy: gharvelt, Bartosz, Dobromir, Moderatorzy
Re: Przy muzyce o sporcie
Niby przypadek z tą niedyspozycją Janusza. Za tym idzie wskazówka dla trenera: jak dochodzi do tie-breaku, zmień rozgrywającego. Amerykanie się zwyczajnie pogubili po wejściu Łomacza.
- Heartbreaker
- longplay
Oglądałem w pracy i na ostatnich piłkach klient podszedł. Przeprosiłem grzecznie i sam ciekawy był wyniku.
Trochę siwych przybyło pewnie.
Brawo Polacy!
Trochę siwych przybyło pewnie.
Brawo Polacy!
- WOJTEKK
- box z pełną dyskografią i gadżetami
Komentarz internauty o naszych paniach od wspinaczki: Ja bym wolniej spadał niż one wbiegają.
- Crowley
- japońska edycja z bonusami
Jeśli dobrze liczę, to biegają ok. 9 km/h. To się trzeba nieźle zbierać po płaskim.
A mecz siatkarzy kosmiczny. Nie wierzyłem w 4 secie, Amerykanie mieli nas na widelcu. Powrót jak w filmie Rocky IV.
A mecz siatkarzy kosmiczny. Nie wierzyłem w 4 secie, Amerykanie mieli nas na widelcu. Powrót jak w filmie Rocky IV.
EuroFutbolozaurus Rex a.d. 2020(1), 2024
Zupełnie niewiarygodne. To chyba jeden z najbardziej porywających sportowych momentów, jakie pamiętam!
Tymczasem spieszę z informacjami z maty zapaśniczej, gdzie śledzę różne kategorie w stylu klasycznym i mamy tam naszego zawodnika, który ma szansę na walkę o brąz: niejaki Arkadiusz Kułynycz, co prawda przegrał dziś, ale przegrał z Irańczykiem, który doszedł do finału, zatem przenosi go to do jutrzejszych repasaży (o 11:00). Najpierw będzie walczył z innym gościem, który z tymże Irańczykiem przegrał i to sromotnie, i myślę, że Polak ma spore szanse. Jeżeli wygra, to potem walczy o brąz z zawodnikiem, który przegrał z Irańczykiem w półfinale. Z nim nie wiem, czy ma jakiekolwiek szanse, bowiem jest to zawodnik dość ostry: Ukrainiec Żan Beleniuk - dodajmy, że czarny Ukrainiec, a czarny dlatego, że jego ojciec był z Rwandy i zginął podczas wojny domowej w 1994 On sam zaś urodzony w Kijowie i od młodego odnoszący wielkie sukcesy w zapasach, włącznie ze złotymi medalami olimpijskimi i mistrzostw świata. Na koniec warto dodać, że jest również... członkiem ukraińskiego parlamentu, i to pierwszym czarnym!
Tymczasem spieszę z informacjami z maty zapaśniczej, gdzie śledzę różne kategorie w stylu klasycznym i mamy tam naszego zawodnika, który ma szansę na walkę o brąz: niejaki Arkadiusz Kułynycz, co prawda przegrał dziś, ale przegrał z Irańczykiem, który doszedł do finału, zatem przenosi go to do jutrzejszych repasaży (o 11:00). Najpierw będzie walczył z innym gościem, który z tymże Irańczykiem przegrał i to sromotnie, i myślę, że Polak ma spore szanse. Jeżeli wygra, to potem walczy o brąz z zawodnikiem, który przegrał z Irańczykiem w półfinale. Z nim nie wiem, czy ma jakiekolwiek szanse, bowiem jest to zawodnik dość ostry: Ukrainiec Żan Beleniuk - dodajmy, że czarny Ukrainiec, a czarny dlatego, że jego ojciec był z Rwandy i zginął podczas wojny domowej w 1994 On sam zaś urodzony w Kijowie i od młodego odnoszący wielkie sukcesy w zapasach, włącznie ze złotymi medalami olimpijskimi i mistrzostw świata. Na koniec warto dodać, że jest również... członkiem ukraińskiego parlamentu, i to pierwszym czarnym!
jeżeli nam zabraknie sił
zostaną jeszcze morze i wiatr
- WOJTEKK
Szremeta obiła Filipinkę i będzie walczyć o złoto.
To był w ogóle polski dzień na Igrzyskach. Dziewczyny na ściance, Szeremeta, Kaczmarek, siatkarze... Żyć nie umierać!
„You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray)
Może to jest jakiś sposób... W każdym razie - myślę, że Amerykanie do tej pory się zastanawiają co tam się wydarzyło.
„You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray)
- Monstrualny Talerz
- limitowana edycja z bonusową płytą
No, dziś dzień na Olimpiadzie był piękny! Wspaniale się cieszyła Szeremeta, to była prawdziwa radość patrzeć na jej radość na ringu, gdy tę jakże ważną walkę traktowała jako zabawę, ona z tego miała jeden wielki fun - to mi się podoba!
A mecz siatkarzy to już w ogóle magia. Tam naprawdę doszło w tym czwartym secie do wykrzesania jakiegoś magicznego środka, amuletu, siłą woli postanowili wygrać i tą siłą woli złamali amerykanów, tak to widzę.
A finał zamiast z Włochami z... Francją!!! Co o tym myślicie? Są szanse? Gdy patrzyłem na mecz Francja-Niemcy po porannym widowisku Polska-Słowenia to wydawało mi się, że to jakieś zespoły piątej ligi się spotkały. A dziś Francja wygrywa z Włochami, zaskakujące, nawet nie dopuszczałem myśli, że może być ktoś inny niż Włochy..
A mecz siatkarzy to już w ogóle magia. Tam naprawdę doszło w tym czwartym secie do wykrzesania jakiegoś magicznego środka, amuletu, siłą woli postanowili wygrać i tą siłą woli złamali amerykanów, tak to widzę.
A finał zamiast z Włochami z... Francją!!! Co o tym myślicie? Są szanse? Gdy patrzyłem na mecz Francja-Niemcy po porannym widowisku Polska-Słowenia to wydawało mi się, że to jakieś zespoły piątej ligi się spotkały. A dziś Francja wygrywa z Włochami, zaskakujące, nawet nie dopuszczałem myśli, że może być ktoś inny niż Włochy..
- Monstrualny Talerz
- limitowana edycja z bonusową płytą
Powiem więcej, z takim życiorysem wprost jak z Jamesa Bonda to bardzo ostry!!! A nie jest to zamiast Żan po prostu Jean?Crazy pisze: ↑07.08.2024, 21:48 zawodnik dość ostry: Ukrainiec Żan Beleniuk - dodajmy, że czarny Ukrainiec, a czarny dlatego, że jego ojciec był z Rwandy i zginął podczas wojny domowej w 1994 On sam zaś urodzony w Kijowie i od młodego odnoszący wielkie sukcesy w zapasach, włącznie ze złotymi medalami olimpijskimi i mistrzostw świata. Na koniec warto dodać, że jest również... członkiem ukraińskiego parlamentu, i to pierwszym czarnym!
O zwykłych, ludzkich W Barcelonie 19, w Seulu 16 - w XXI wieku na żadnych igrzyskach tyle nie było. Oczywiście Atlanta najlepsza, ale to wiadomo. I oczywiście piszę o igrzyskach z "moich" czasów, ale to chyba było jasne z kontekstu.
jeżeli nam zabraknie sił
- WOJTEKK
Oficjalnie mamy 6, faktycznie 8, tylko te dwa nie wiadomo w jakim kolorze. Może jeszcze sztafeta kobiet 4x400, coś w kajakach. Chyba będzie te jedenaście.
Może siatkarze zdobędą złoto. W każdym razie mają większe szanse niż Szeremeta, która walczy z reprezentantką Tajwanu. Rywalka ma zdaje się dużo testosteronu .
Sztafeta 4x400 raczej bez szans. Prędzej Kaczmarek indywidualnie, tyle, że chyba znów będzie musiała pobiec poniżej 49 sekund. Ja jeszcze liczę na Andrejczyk. No i może coś w kajakach. Ale szału to nie będzie.
Sztafeta 4x400 raczej bez szans. Prędzej Kaczmarek indywidualnie, tyle, że chyba znów będzie musiała pobiec poniżej 49 sekund. Ja jeszcze liczę na Andrejczyk. No i może coś w kajakach. Ale szału to nie będzie.
"Fajny" kontekst. Czyli liczy się tylko to, co za naszego żywota, a historia do piachu?