Jakbyś chciał / zgodził się na przeklejenie, to mogę zamieścić Twą recenzyję!
Ciekawie mówicie z tymi wokalami. Dla mnie na P-Songs dość oczywiste jest, że najlepsze są wokale, gdyż grać na niczym za bardzo nie umiemy, ale śpiewać trochę tak, a w dodatku kompozycje są, uważam, całkiem niezłe (a teksty to nawet bardzo dobre). Ale Paweł pisał mi wcześniej, że coś z samym brzmieniem wokali.. ja tam nie wiem, jako fan swojego zespołu jestem trochę ślepy na wady, he he, więc dobrze, że piszecie, może coś do nas dotrze przez ścianę autofanostwa
Leptirze - masz w pełni rację, to nie tylko brzmi, lecz wręcz jest nagrane na próbie. Metoda nagrywania, jak napisałem w wątku, polegała na wciśnięciu REC i graniu na setkę, i nie ma tam żadnych dogrywek. A jak wszystko nagrane jest na jednościeżkowo, to szczególnie dużo sięz tym potem nie zrobi. W każdym razie na pewno nie bez większych umiejętności i sprzętu.
Natomiast nowe wydawnictwo jest nagrane bardziej fachowo, mam nadzieję, że realizacyjnie będzie więc dla Was znośniejsze.
Bardzo dziękuję za posłuchanie i wszelkie komentarze, to wielka radość dla mnie!