Administracja i moderowanie
Moderatorzy: Bartosz, Dobromir, gharvelt, Moderatorzy
Re: Administracja i moderowanie
Popieram propozycje reorganizacyjne Pawła.
Leptir pisze: ↑19.11.2025, 15:23 Fakt - zagranica nas zbojkotowała. Jednak nie przypisywałbym temu jakiejś spiskowej teorii - pamiętając gusta większości "cudzoziemców", to chyba można za to winić zmianę kursu stylistycznego forum. Oni raczej hołdowali tradycyjnemu daddy's rockowi - a teraz to jednak wygląda zgoła inaczej. Wyjątkiem chyba tylko był Bart - on słuchał różnych rzeczy, bardzo mi go zresztą tutaj brakuje.
Barta (i nie tylko zresztą Jego) brakuje (w tym roku uaktywnił się tylko na jeden dzień). Ale z zagranicą nie jest aż tak źle, jak to malujecie:
Retromaniak — Niemcy, SafeMan — Hiszpania. Kraje anglosaskie zastąpiła zachodnia, kontynentalna Europa; czy też ujmując rzecz inaczej: kraje Unii Europejskiej.
Planuję przesłuchać wszystkie płyty, jakie kiedykolwiek nagrano. Niemożliwe? Cóż, przynajmniej będę próbował.
Słuszna uwaga, ale czy SafeMan nie bazuje przypadkiem w Gdańsku?
„You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray)
MirekK chyba też przestał zaglądać. Ale podejrzewam, że w jego przypadku to nie kwestia "zmiany kursu".
Pisał na początku tego roku na FD, że się przeprowadził do Hiszpanii...
To zależy, jak to rozumieć. Pisałem z nim kiedyś na PW i mam swoje podejrzenia, ale nie ma co spekulować... W moim odczuciu dyskusja zaczyna zmierzać w niefortunnym kierunku — to jest plotkarskim.
Planuję przesłuchać wszystkie płyty, jakie kiedykolwiek nagrano. Niemożliwe? Cóż, przynajmniej będę próbował.
- gharvelt
- zremasterowany digipack z bonusami
Wygląda na to, że wprowadzenie zmian mamy przesądzone. Będę jednak potrzebował trochę czasu na ich wykonanie. Najpierw zacznę od testów, pewnie pod koniec bieżącego miesiąca - proszę się nie dziwić, jak wtedy coś będzie się pojawiać lub znikać. W grudniu chciałbym już wdrożyć porządki do końca. Żeby jak najmniej przeszkadzać użytkownikom, zmiany będę realizował w godzinach nocnych.
Spokojnie, wytrzymaliśmy tyle w starej formie, że wytrzymamy jeszcze trochę.gharvelt pisze: ↑21.11.2025, 23:49 Wygląda na to, że wprowadzenie zmian mamy przesądzone. Będę jednak potrzebował trochę czasu na ich wykonanie. Najpierw zacznę od testów, pewnie pod koniec bieżącego miesiąca - proszę się nie dziwić, jak wtedy coś będzie się pojawiać lub znikać. W grudniu chciałbym już wdrożyć porządki do końca. Żeby jak najmniej przeszkadzać użytkownikom, zmiany będę realizował w godzinach nocnych.
„You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray)
Ta informacja zdaje się też wymaga od dawna aktualizacji:
- gharvelt
- zremasterowany digipack z bonusami
Tak, zdecydowanie wymaga. Dlatego przypominam się z zaproszeniem: kto chciałby dołączyć do grona osób odpowiedzialnych za Forum? Umiejętności techniczne nie są wymagane, liczy się chęć wsparcia.
Chciałem publicznie podziękować Pawłowi i sequencerowi za przywrócenie mi dostępu do forum. Pogubiłem się w logowaniach a oni zadziałali błyskawicznie i cieszę się że tu dalej mogę być!
Cześć,
z dwumiesięcznym opóźnieniem kwituję odbiór 800 zł.
Zmieniam podpis z-600 na +200 - ku pamięci.
A.
Stan konta +200 zł.