DINOZAUR ROKU 2014
Moderatorzy: gharvelt, Bartosz, Dobromir, Moderatorzy
- Bednaar
- zremasterowany digipack z bonusami
Całkiem niepodziewanie pierwsza dwójka właściwie pokrywa się z moją:
1. Metheny - Kin
2. Fire! Orchestra - Enter
Poza tym cieszy też mnie wysoka pozycja kwartetu Gustavsena (u mnie 8. pozycja) oraz Wasilewskiego (u mnie 4. miejsce).
Bałem się, że zwycięży Endless River - na szczęście tak się nie stało
Fire! Orchestra - to moje odkrycie minionego roku.
Dzięki Wojtku!
1. Metheny - Kin
2. Fire! Orchestra - Enter
Poza tym cieszy też mnie wysoka pozycja kwartetu Gustavsena (u mnie 8. pozycja) oraz Wasilewskiego (u mnie 4. miejsce).
Bałem się, że zwycięży Endless River - na szczęście tak się nie stało
Fire! Orchestra - to moje odkrycie minionego roku.
Dzięki Wojtku!
vertical_invader
- WOJTEKK
- box z pełną dyskografią i gadżetami
Toż mówię, ze teraz bym to nieco inaczej poskładał.Bartosz pisze:A widzisz - jeszcze przecież Fennesz. A tak swoją drogą, to żeby facet, który nie brzydzi się mocniejszym, gitarowym graniem nie dał ani jednego punktu Lateralusowi... Takie rzeczy powinny mieć jakąś łacińską nazwę i własny kod w ICD-10
Niestety nie mogłem wczoraj uczestniczyć w podsumowaniu na żywo, w każdy razie wielkie dzięki dla Wojtka za dobrą robotę. Numer 1., jak dla mnie, mocno zaskakujący. Bardziej obstawiałem Planta, no może Pink Floyd (chociaż sporo było w tym przypadku czarnego pi-aru ). Pewnie gdyby było więcej głosujących to i wyniki by były inne...
„You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray)