Jak podaje strona internetowa Rock'n'Roll Cafe Leśniczówka (www.lesniczowka.art.pl/) w dniach 1-5.V.2007 roku odbędą się darmowe koncerty nastepujących wykonawców: Jan Skrzek, Roman "Pazur" Wojciechowski Band, Joanna Pilarska, Mr Koala, Ości, Boogie Chili, Mr.Blues, Krzak i Krzysztof Ścierański oraz inni.
Później: według strony internetowej grupy Krzak, zespół wystąpi w Leśniczówce 2 maja.
"Z układnością mi nie do twarzy. (...) Zresztą nie lubię zachowywać się układnie; nudzi mnie to."
Robert Walser "Małe poematy" [1914]
Dobra, dobra. Przejdźmy do konkretów, listy obecności trza by przygotować:
1) Kraków, niedziela, 22 kwietnia Van der Graaf Generator, obecność obowiązkowa! Będzie Włodek, będę ja i kto jeszcze?
2) Stalinogród, sobota, 5 maja Focus Powinna przybyć panna Indi z daleka, powinien być Majkelek...
3) Katowitz, środa, 20 czerwca Heaven&Hell Jak dożyję do czerwca, to idę
Dopisywać mi się szybciutkodo list! Raz! Raz! Raz!
Przypomniałem sobie jeszcze o draniach tetrowych : Zaś Katowice - wtorek, 12 czerwca - Dream Theater Będzie Radek, Voyteck, Tata w/w panów i pewnie jeszcze z 10 osób z Opolszczyzny...
Kolega Maciej żyje i w chwili obecnej zapewne degustuje czeskie piwo w rozsławionej przez Hrabala knajpie "U Zlateho Tygra". Jak przeprowadzę się na Śląsk, to też będę sobie do Pragi jeździła, a co! Nie wiem natomiast co powstrzymuje szanownego a z Ib...
Ktoś z forumowiczów zalicza VdGG w jedynie słusznej Bydgoszczy, czy wszyscy wykazują żyłkę hazardzisty i wybierają się do nieznanego nikomu klubiku w Krakowie?
If you don’t love RoboCop, then you are a Nazi and support terrorism. Na Discogsach
Tarkus pisze:Ktoś z forumowiczów zalicza VdGG w jedynie słusznej Bydgoszczy, czy wszyscy wykazują żyłkę hazardzisty i wybierają się do nieznanego nikomu klubiku w Krakowie?
Jak to nikomu nieznanego? Ja tam słyszałem o nim same najgorsze opinie. Między innymi od SLA i Kataryniarza