|
Muzyczne Dinozaury i ich następcy
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Andy japońska edycja z bonusami

|
Posted: 03.10.2016, 21:52 Post subject: |
|
|
B.J.-u wielkie Thanks.  _________________ Never Turn Your Back On A Friend |
|
Back to top |
|
 |
jarex digipack
|
Posted: 03.10.2016, 22:27 Post subject: |
|
|
Szacun, respect, z pełnym uszanowaniem  |
|
Back to top |
|
 |
gharvelt digipack

|
Posted: 04.10.2016, 19:41 Post subject: |
|
|
B.J. wrote: | No pewnie! Tylko nie dajcie się zwieść - nie jeden Bednaar gra taktycznie! Tutaj w .xls wszystkie finały od 1965 roku wstecz. |
Wyborne statystyki! Dziękuję
B.J. wrote: | Jak mawiał Robert Fripp(?) : najlepsze improwizacje to te dokładnie przygotowane. |
O proszę, sam często używam tego sformułowania (czasem w nieco zmienionej formie), nieświadom przypadkowego cytowania. |
|
Back to top |
|
 |
Maciek zremasterowany digipack z bonusami

|
Posted: 06.10.2016, 09:55 Post subject: |
|
|
B.J. - jeśli miałbyś być tak wielki, jak Twoje zasługi edukacyjne, cierpliwość, wytrwałość i konsekwencja w prowadzeniu tych fantastycznych plebiscytów, to lepiej zacznij się zastanawiać, gdzie kupisz sandały w rozmiarze 55.
Dzięki, dzięki, dzięki (czytaj: "Mercy, mercy, mercy"). _________________ Adoptuj, adaptuj i ulepszaj. |
|
Back to top |
|
 |
B.J. box

|
Posted: 06.10.2016, 13:05 Post subject: |
|
|
Maciek wrote: | Mercy, mercy, mercy |
Że niby mam się zmiłować i nie robić `56?
Dzięki za miłe słowa. Osiem lat temu, kiedy wymyślałem Dinozaurzy Album Roku, nie sądziłem, że tak to pociągnę wstecz. Znałem, owszem, trochę płyt, głównie starożytnych gitarzystów elektrycznych, parę klasyków typu Kind Of Blue, ale żeby się w to jakoś specjalnie zagłębiać... A jednak po `65 już wiedziałem, że to dobra droga, żeby pojąć skąd się wziął rock i jazz, jakie lubię.
Bardzo się cieszę, że jeszcze poza mną ktoś na tym skorzystał.  _________________ Teraz poznaję po części,
wtedy zaś poznam tak, jak i zostałem poznany. |
|
Back to top |
|
 |
Maciek zremasterowany digipack z bonusami

|
Posted: 06.10.2016, 13:11 Post subject: |
|
|
B.J. wrote: | Że niby mam się zmiłować i nie robić `56? |
Raczej - niechaj spłynie na Ciebie łaska muzy(ki)
Kontynuacja zabawy i 1956 rok to oczywistość. Być może dobrym terminem kolejnego podsumowania byłby pierwszy weekend października 2017 roku? Pod warunkiem, że chętni uczestnicy wykażą się w miarę aktywną postawą w temacie, co pozwoli na spokojne i systematyczne poznawanie muzycznych propozycji. _________________ Adoptuj, adaptuj i ulepszaj. |
|
Back to top |
|
 |
Freefall limitowana edycja z bonusową płytą

|
Posted: 09.10.2016, 16:10 Post subject: |
|
|
B.J. wrote: | Maciek wrote: | Mercy, mercy, mercy |
Że niby mam się zmiłować i nie robić `56? |
Nie miej litości . Rób.
Przy okazji, nieco spóźnione podziękowania za poprowadzenie zabawy! |
|
Back to top |
|
 |
abraxas epka kompaktowa
|
Posted: 10.10.2016, 06:42 Post subject: |
|
|
Coś mi chodziło po głowie, że niespecjalnie wybitny Miles Davis w tym roczniku. I dopiero teraz coś zaskoczyło, że przecież słynne sesje z 1956 dla Prestige dały światu bardzo dobry "Cookin'". Skleroza. |
|
Back to top |
|
 |
B.J. box

|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|