View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Bartosz digipack

|
Posted: 23.12.2017, 10:31 Post subject: |
|
|
Rolę moderatorów traktuję jako rolę ekipy sprzątającej. Jeżeli serio oczekujecie, że będę czytał na bieżąco jakieś dziwne, wzajemne pretensje, wnikał w nie, rozpatrywał i rozsądzał spory o d... - inaczej to ujmę, żebym nie musiał banować sam siebie, powiedzmy: o rzeczy błahe, to ja się na to nie piszę. _________________ I'm Bad Like Jesse James
 |
|
Back to top |
|
 |
gharvelt japońska edycja z bonusami

|
Posted: 23.12.2017, 13:52 Post subject: |
|
|
WOJTEKK wrote: | Zauważyłem, że nasi moderatorzy zachowują się jak ten leśniczy z tego dowcipu o Niemcach i partyzantach - nie wnikając w szczegóły każą wszystkim się zamknąć i być grzecznymi. Ten kto kogoś tam zwyzywał zwykle jest karcony na równi z tym , który zwyzywany coś tam odburknie |
Odburkiwanie to nie jest najlepszy sposób na kończenie sporów, wręcz przeciwnie, może je tylko zaostrzyć. Jeśli dwie strony nawzajem sobie wrzucają - kasujemy posty czy upominamy obydwu. Tutaj metoda "na leśniczego" moim zdaniem jest właściwa. Kiedy zdarzy się klarowna sytuacja, że jeden będzie obrażał drugiego, a drugi tylko obrywał, to konsekwencje dotkną tylko tego pierwszego. Nie przypominam sobie, żebym ja czy któryś z pozostałych członków moderacji karcił osobę niewinną. Tak więc trzymam się zasady, że "chcącemu nie dzieje się krzywda". |
|
Back to top |
|
 |
WOJTEKK box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Posted: 27.12.2017, 17:04 Post subject: |
|
|
Tak czytam Wasze posty i se myślę - jeden nie ma czasu, drugi pojęcia, a dla trzeciego czy komuś ukradli rower, czy ukradł rower to wsio rawno, tak czy tak zamieszany ... ech moderatorzy... _________________ Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.
http://artrock.pl/ |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: 27.12.2017, 18:03 Post subject: |
|
|
Najlepszą odpowiedzią na takie refleksje jest przypomnienie o istnieniu punktu nr 9 Regulaminu. A jako że żadnego podania z konstruktywną krytyką ze strony jakiejś osoby uważającej się za poszkodowaną nie otrzymaliśmy, to nie mamy czego rozpatrywać. Było kilka sporów ostatnio, ale już wygasły i obecnie mamy spokój - oby jak najdłużej. |
|
Back to top |
|
 |
Bednaar limitowana edycja z bonusową płytą

|
Posted: 27.12.2017, 21:53 Post subject: |
|
|
WOJTEKK wrote: | Tak czytam Wasze posty i se myślę - jeden nie ma czasu, drugi pojęcia, a dla trzeciego czy komuś ukradli rower, czy ukradł rower to wsio rawno, tak czy tak zamieszany ... ech moderatorzy... |
Serio? Uważasz, że lepiej sobie poradzisz? OK, to chętnie powierzę Tobie moją funkcję, skoro Twoim zdaniem jestem taki niewydarzony. _________________ Marantz M-CR503 + SMSL sAp-II + AKG K530LTD + Koss Porta Pro + Tannoy M1 |
|
Back to top |
|
 |
Jakuz zremasterowany digipack z bonusami

|
Posted: 27.12.2017, 22:11 Post subject: |
|
|
Nie przejmujcie się Modzi, Wojtek wszedł w okres męskiego przekwitu i w ostatnim czasie marudzi jak - nie przymierzając - djmis przed laty. Trzeba mu jednak kibicować, być może uczyni malkontenctwo sztuką!  |
|
Back to top |
|
 |
WOJTEKK box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Posted: 27.12.2017, 22:58 Post subject: |
|
|
Serio.
Ale nie uważam, że sobie lepiej poradzę, dlatego nie podejmuję się takich zadań. trzeba znać swoje ograniczenia A Wy dostaliscie po rowerze - to pedałujcie. Nikt Was do tego nie zmuszał. _________________ Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.
http://artrock.pl/
Last edited by WOJTEKK on 28.12.2017, 08:07; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Białystok limitowana edycja z bonusową płytą

|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: 03.02.2018, 22:24 Post subject: |
|
|
Witam po dłuższej przerwie.
Ze względu na pracę zawodową moje wizyty na FD będą sporadyczne, dlatego rezygnuję z funkcji moderatora.
Dziękuję Jakuzowi, Bartoszowi i gharveltowi za współpracę i przepraszam za zaistniałą sytuację. Proszę o zrozumienie - powody są poważne, ale nie chcę nic ujawniać na forum.
PS. Postaram się - w miarę możliwości - zaglądać na FD w weekendy. W dni robocze nie będzie to możliwe. _________________ Marantz M-CR503 + SMSL sAp-II + AKG K530LTD + Koss Porta Pro + Tannoy M1 |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: 04.02.2018, 23:05 Post subject: |
|
|
Jeśli są to poważne powody i nie chcesz ich ujawniać, to oczywiście nie będę dopytywać, tym niemniej - podobnie jak przy okazji rezygnacji poprzedniego składu - zachęcam do przemyślenia decyzji. Nie sądzę żeby zostało źle odebrane sprawowanie funkcji moderatora nawet wówczas, kiedy byłbyś w stanie pojawiać się wyłącznie w weekendy. Od kilku tygodni znów mamy spokojnie na forum i nawet nie trzeba zbyt wielu interwencji. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: 01.04.2018, 22:02 Post subject: |
|
|
Jak widać - naprawdę mam mało czasu na nawet zwykłe pisanie postów, zatem moderacja absolutnie nie wchodzi w grę. Podtrzymuję zatem moja decyzję rezygnacji z funkcji moderatora. Dziękuję za współpracę i przepraszam, że nie podołałem temu zadaniu - sprawy rodzinne i zawodowe nie pozwalają mi nawet na zwykłe udzielanie się na FD. _________________ Marantz M-CR503 + SMSL sAp-II + AKG K530LTD + Koss Porta Pro + Tannoy M1 |
|
Back to top |
|
 |
Moonchild epka analogowa
|
Posted: 26.08.2018, 21:12 Post subject: |
|
|
Potrzebuję się skontaktować z administratorem, kto nim jest? napisałem do użytkownika Admin, ale póki co cisza. |
|
Back to top |
|
 |
Leptir zremasterowany digipack z bonusami

|
Posted: 27.08.2018, 06:20 Post subject: |
|
|
Jakuz z pewnością prędzej czy później się odezwie. Ewentualnie napisz jeszcze do Gharvelta. _________________ „Gdy słońce kultury chyli się ku zachodowi, to nawet karły rzucają długie cienie”.
Karl Kraus |
|
Back to top |
|
 |
esforty epka kompaktowa
|
Posted: 29.08.2018, 20:42 Post subject: |
|
|
Chciałem wysłać prywatną wiadomość, a nie ma obecnie takiej opcji?? _________________ Nie ma takiego naleśnika, który nie wyszedłby na dobre. H. Murakami |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Admin
|
Posted: 04.09.2018, 19:44 Post subject: |
|
|
Esforty, nadal masz z tym problem? |
|
Back to top |