|
Muzyczne Dinozaury i ich następcy
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Oleeks kaseta "żelazówka"

|
Wysłany: 28.11.2019, 18:29 Temat postu: |
|
|
Piszę się na Led Zeppelin!
A co do Purpli - sprawa nie jest oczywista w strzelance. Wiele osób z entuzjazmem poszedło do dwóch najnowszych wydawnictw, a inni (w tym ja) bez sympatii podchodzą do MkI, przez co głosy mogą się różnie rozłożyć już na początkowym etapie zabawy. _________________ Normalność to pojęcie względne, natomiast nienormalność jest cechą immanentnie przypisaną do geniuszy - Marian Paździoch |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monstrualny Talerz remaster
|
Wysłany: 28.11.2019, 22:19 Temat postu: |
|
|
Idźmy w Zepy - będzie krótko, treściwie, gorąco, w dodatku nie trzeba sobie nic przypominać. Tyle, że ja nie mam na razie czasu na prowadzenie? Byłby ktoś chętny? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monstrualny Talerz remaster
|
Wysłany: 28.11.2019, 22:22 Temat postu: |
|
|
Aha, a Purple można by sobie na spokojnie przerobić właśnie w styczniu - lutym, nudy i czasu wtedy nie brakuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
K o n i u kaseta "metalówka"

|
Wysłany: 29.11.2019, 08:04 Temat postu: |
|
|
No ok, przekonaliście mnie. Piszę się do LZ, wszak to moja ulubiona kapela . Jednak ze znalezieniem chętnego na poprowadzenie w tym terminie może być problem. To dość gorący okres. _________________ na FD od 23 września 2013 (938 postów pod starym nickiem: Koniu -> K o n i u)  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paweł epka analogowa
|
Wysłany: 29.11.2019, 10:56 Temat postu: |
|
|
Monstrualny Talerz napisał: | Idźmy w Zepy - będzie krótko, treściwie, gorąco, w dodatku nie trzeba sobie nic przypominać. Tyle, że ja nie mam na razie czasu na prowadzenie? Byłby ktoś chętny? |
Z tym przypominaniem sobie to zależy kto ma jak dobrą pamięć.
Zastanawiałem się nad poprowadzeniem, lecz w moim przypadku barierą nie do przeskoczenia jest nieregularny tryb życia (tak to ładnie nazwę, wiecie: praca i inne sprawy) i nie dałbym rady wrzucać podsumowań każdego dnia o zbliżonej porze... Bo myślę, że do Led Zeppelin chętnie postrzela sporo osób, ale - tak jak napisał Koniu - pozostaje problem obsadzenia stanowiska Mistrza Ceremonii. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Freefall zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 29.11.2019, 11:51 Temat postu: |
|
|
K o n i u napisał: | Jednak ze znalezieniem chętnego na poprowadzenie w tym terminie może być problem. |
Może da się coś z tym zrobić . |
|
Powrót do góry |
|
 |
K o n i u kaseta "metalówka"

|
Wysłany: 29.11.2019, 12:49 Temat postu: |
|
|
Freefall napisał: | Może da się coś z tym zrobić . | No to do dzieła!  _________________ na FD od 23 września 2013 (938 postów pod starym nickiem: Koniu -> K o n i u)  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|