Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
janko pocztówka dźwiękowa
|
Wysłany: 21.11.2019, 08:00 Temat postu: |
|
|
ja zamówiłem bo zawsze byłem fanem tego składu. na niemieckim amazonie wyszło z przesyłką 253 złocisze |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciek zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 05.01.2020, 13:18 Temat postu: |
|
|
Wstydu nie ma, wręcz pozytywne zaskoczenie, szczególnie jak na ówczesne warunki techniczne i organizacyjne. Ryszka daje fajny popis w Easy Rider.
Who Knows: https://youtu.be/lgX2z029vzY
Easy Rider: https://youtu.be/cb9TVBnbS6A _________________ Adoptuj, adaptuj i ulepszaj. |
|
Powrót do góry |
|
 |
B.J. box z pełną dyskografią i gadżetami

|
|
Powrót do góry |
|
 |
janko pocztówka dźwiękowa
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 12.09.2020, 20:34 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobra rzecz dla fanów. Dla nie fanów może być irytująca.
Oba wulkaniczne koncerty krążą od dziesiątek lat. Nawet było to w MediaMarkt dostępne przed laty jako The Rainbow Bridge Concert (wydane przez Purple Haze Records). Później jeszcze było dostępne jako Complete Rainbow Bridge (wydawca: Rock Of Ages).
W 2007 r. była tu taka wymiana zdań:
B.J. napisał: | Dla przyszłych pokoleń przeklejam tę wymianę poglądów z wątku Co nowego w naszych zbiorach:
Andy napisał: | Majkel napisał: |
Widziałem dzisiaj też takie cuś:
2CD - 36 zł |
To sa 2 koncerty Jimiego z Hawaii. Dla fanow mus. Innym, lubiacycm starego rocka tez polecam. Cena smiesznie niska. Ja zaplacilem ponad 20 dolcow.  |
B.J. napisał: | Andy napisał: | ...
To sa 2 koncerty Jimiego z Hawaii. Dla fanow mus. Innym, lubiacycm starego rocka tez polecam. Cena smiesznie niska. Ja zaplacilem ponad 20 dolcow.  |
To ma dystrubycję głównie europejską. Jest to wydawnictwo nieoficjalne (bootleg) purple haze records (wytwórnia juz nie działa, przegrali poroces z Experience Hendrix, ale zdążyła wydać 9 podwójnych bootlegów). Mam to i uważam, że tylko dla fanów. Jednak za cenę w katowickim MM (gdzie indziej ta pozycja chodzi 70-90zł) warto zaryzykować i nie-fanom. Koncert soundboard, jakość dźwięku dobra, miejscowo z problemami. Skład z Coxem. Koncert ten sam, którego fragmenty sa na dvd Rainbow Bridge |
Majkel napisał: | Za namową pewnego pana z Hameryki: The Rainbow Bridge Concert - Jimi Hendrix. Jakość techniczna nagrania jest hmmm... średnia, ale za to muuuzyka genialna Koncerty z Manui różnią się repertuarem i wykonaniem od tych, jakie miałem do tej pory dość znacznie, więc zakup uważam za bardzo udany. Cena dwupłytowego albumu w stalinogrodzkim MM wynosi nie 36 a 36,99 zł  |
Majkelu - Maui, nie Manua  |
_________________ In pfecutione. extrema S.R.E. fedebit. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Freefall zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 13.09.2020, 14:20 Temat postu: |
|
|
B.J. napisał: | Nawet było to w MediaMarkt dostępne przed laty jako The Rainbow Bridge Concert (wydane przez Purple Haze Records). |
Klika lat temu dałem za tę płytę 20 zł (nie w MM oczywiście). Nie żałuję . |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 08.10.2020, 23:33 Temat postu: |
|
|
Oficjalna nowość. Żenada i drenaż trwają nadal. Nie kupujcie tego, ani nawet lepiej nie słuchajcie.
No Business: Curtis Knight & The Squires, The PPX Sessions, Volume 2 (Dagger Records 2020)
 _________________ In pfecutione. extrema S.R.E. fedebit. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gharvelt limitowana edycja z bonusową płytą

|
Wysłany: 14.11.2020, 01:14 Temat postu: |
|
|
Wedle życzenia - przenoszę
Jakuz napisał: | https://www.youtube.com/watch?v=mc3ZZgwPR-Q
Heniek jest przereklamowany - taki Scott Finch, nie dość, że gra lepiej na gitarze to lepiej aranżuje. |
_________________ Let the music of your life, give life back to music.
Last.fm | RYM |
|
Powrót do góry |
|
 |
Leptir zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 18.11.2020, 15:13 Temat postu: |
|
|
Mieliśmy tu niedawno dyskusję na temat Henia, no i Fripp postanowił dodać do niej swoje trzy grosze...
https://www.youtube.com/watch?v=b0gD5FkRIX4 _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|