Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tarkus box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 27.02.2020, 09:39 Temat postu: |
|
|
Albo jak ma się luźne półtora tysia do wydania i nie ma się pomysłu na co  _________________ If you don’t love RoboCop, then you are a Nazi and support terrorism.
Na Discogsach |
|
Powrót do góry |
|
 |
B.J. box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 27.02.2020, 10:27 Temat postu: |
|
|
Paweł napisał: | Póki co skupiłem się na innym fragmencie monumentalnego zestawu The Later Years (...).
Cóż, reasumując: posłuchać można. Z ciekawości lub z nudów, innych powodów nie ma. |
Ja tam przesłuchałem całość dla przyjemności - z oficjalnego kanału na YT. _________________ In pfecutione. extrema S.R.E. fedebit. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paweł epka analogowa
|
Wysłany: 27.02.2020, 22:28 Temat postu: |
|
|
B.J. napisał: | Ja tam przesłuchałem całość dla przyjemności (...) |
Nie no - koniec końców i pomimo zastrzeżeń - ja też! Przy czym przyjemność była u mnie efektem, a nie powodem. A przy The Later Years będę dłubał dalej.
Tarkus napisał: | Albo jak ma się luźne półtora tysia do wydania i nie ma się pomysłu na co  |
Wiadomo, taki "zestawik" to zakup dla hiper-mega-ultra fanów. Na szczęście można się z tym zapoznać za darmo i legalnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Heartbreaker maxi-singel analogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dżejdżej epka analogowa

|
Wysłany: 07.08.2020, 04:14 Temat postu: |
|
|
Jakoś nigdy nie widziałem oryginalnej wykonawczyni tego klasyka PF
https://www.youtube.com/watch?v=qanO3qf9-rE
"Clare was 26 when she originally record this, she is 43 years old in this video. She's 73 years old now in 2020. She's had a great career." _________________ Together we stand - divided we fall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tarkus box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 10.08.2020, 09:42 Temat postu: |
|
|
Z tą "great career" to bym nie przesadzał - znana jest szerzej niemal wyłącznie z tego jednego numeru. Oraz na płycie przecież pieczołowicie poskładano jej partię z kilku podejść do tematu, dlatego wszystko tam tak cudownie zagrało. A co się Roger natłumaczył Claire, jaki efekt chce osiągnąć, to jego  _________________ If you don’t love RoboCop, then you are a Nazi and support terrorism.
Na Discogsach |
|
Powrót do góry |
|
 |
|