Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Duch 1532 digipack

Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 2917 Skąd: Breslau, Schmiedefeld
|
Wysłany: 25.05.2020, 17:24 Temat postu: |
|
|
Dr Katarzyna Kasia z TVN-u. Ideologicznie raczej nie moja bajka, ale styl i flow znakomity: https://www.youtube.com/watch?v=E2CWWgJqimI. _________________ Strzeżcie się przyjmowania do swego rzemiosła, wymagającego takiej czujności, jakiegokolwiek młodzieńca o ściągłej twarzy i zapadniętych oczach, skłonnego do niewczesnych rozmyślań, młodzieńca, który się zgłasza na okręt z „Fedonem”. |
|
Powrót do góry |
|
 |
crescent limitowana edycja z bonusową płytą

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Leptir zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 25.05.2020, 19:57 Temat postu: |
|
|
No tak, to poważni zawodnicy, od razu widać...  _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 25.05.2020, 20:00 Temat postu: |
|
|
Duch 1532 napisał: | Dr Katarzyna Kasia z TVN-u. |
Całkiem fajnie i pomysłowo zrobione! _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Duch 1532 digipack

|
Wysłany: 01.06.2020, 12:05 Temat postu: |
|
|
Ziemowit Gowin, syn Jarosława: https://www.youtube.com/watch?v=6sZD7d8ziYQ :> _________________ Strzeżcie się przyjmowania do swego rzemiosła, wymagającego takiej czujności, jakiegokolwiek młodzieńca o ściągłej twarzy i zapadniętych oczach, skłonnego do niewczesnych rozmyślań, młodzieńca, który się zgłasza na okręt z „Fedonem”. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 02.06.2020, 13:24 Temat postu: |
|
|
Ależ dziary! Czyżby był fanem King Crimson? To pewnie nowa moda wśród doktorantów filozofii.
P.S. Papo zapowiedział rozmowę z synem przy rodzinnym stole. Oby tylko żadnych ostrych przedmiotów na tym stole nie było. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Duch 1532 digipack

|
Wysłany: 02.06.2020, 13:44 Temat postu: |
|
|
crescent napisał: | To pewnie nowa moda wśród doktorantów filozofii. | Próbuję działać, ale raczej bez skutku
Swoją drogą — poszperałem trochę i właściwie nie sądzę, by syn jakoś bardzo różnił się poglądami od ojca, prócz radykalizacji i uproszczeń; inną sprawą jest ukrywanie tych poglądów albo głosowanie im przeciw, tyle że bez uśmiechu. Ot, relacja jak Andrzej Sośnierz—Dobromir Sośnierz: https://www.youtube.com/watch?v=TRkG_2ucw7c. Na marginesie: jeśli chodzi o randystów, to chyba nic lepiej ich nie opisuje niż cytat przytoczony na początku artykułu, na który natrafiłem, jakkolwiek to artykuł nie z mojego świata: https://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,163229,25993694,slabi-nie-sa-godni-milosci-ani-troski-slabi-sa-zalosni-liczy.html. Pewnie z większością tekstu bym się nie zgadzał, ale na szczęście nie mogę przeczytać  _________________ Strzeżcie się przyjmowania do swego rzemiosła, wymagającego takiej czujności, jakiegokolwiek młodzieńca o ściągłej twarzy i zapadniętych oczach, skłonnego do niewczesnych rozmyślań, młodzieńca, który się zgłasza na okręt z „Fedonem”. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 02.06.2020, 14:18 Temat postu: |
|
|
Duch 1532 napisał: | crescent napisał: | To pewnie nowa moda wśród doktorantów filozofii. | Próbuję działać, ale raczej bez skutku  |
Zacznij od siłki .
Ten wykład z pierwszego linku jest strasznym laniem wody. Trochę filozofii w młodości też liznąłem, ale ów referat jest zupełnie bezbarwny, drewniany. Dumać każdy może, ale pisać i gadać trzeba umieć.
Ten drugi link, który podałeś u mnie też nie działa.
Coś tam też wyguglałem o tym Ziemowicie i zacytuję znów Małasza:
"What's Gowin on?" |
|
Powrót do góry |
|
 |
B.J. box z pełną dyskografią i gadżetami

|
|
Powrót do góry |
|
 |