Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gacek japońska edycja z bonusami

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bednaar zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 18.12.2020, 09:32 Temat postu: |
|
|
Mój syn już wyrósł z takich bajek, teraz ogląda to, co tata: Pingwiny z Madagaskaru A Żonka się załamuje, że taki odmóżdżacz oglądamy  _________________ Jazz washes away the dust of every day life. Art Blakey |
|
Powrót do góry |
|
 |
WOJTEKK box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 18.12.2020, 09:33 Temat postu: |
|
|
Pingwiny nie są odmóżdżaczem! _________________ Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.
http://artrock.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 18.12.2020, 09:51 Temat postu: |
|
|
Mnie tego nie musisz tłumaczyć Ale z żoną wolę nie wchodzić w dyskusję - mówię jej, że ona ma swoje odmóżdżacze - kryminały brytyjskie na Epic Drama i BBC First. _________________ Jazz washes away the dust of every day life. Art Blakey |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bart longplay

|
Wysłany: 18.12.2020, 21:55 Temat postu: |
|
|
Bednaar napisał: | kryminały brytyjskie na Epic Drama i BBC First. |
Moja też uwielbia brytyjskie seriale! Molestuje mnie, żebyśmy kupili abonament na BritBox bo już nie może ostatnich odcinków Midsomer Murder czy Death in Paradise oglądać po tym jak zniknęły z Netflixa... A my z synem wolimy "głupie" kreskówki. Samo życie, panie. _________________ Beatus vir qui suffert temptationem quia cum probatus fuerit accipiet coronam vitae. |
|
Powrót do góry |
|
 |
WOJTEKK box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 18.12.2020, 22:04 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj ogladałem "Sonica" na HBO, wiecie, tego niebieskiego jeża. Agnieszka jak zwykle, kiedy coś takiego oglądam, śmieła się ze mnie, że duży chłopiec oglada filmy dla małych dzieci. A ja jej na to: Wiesz co w tym jest najlepsze? Że ja już się nie zmienię  _________________ Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.
http://artrock.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 18.12.2020, 22:27 Temat postu: |
|
|
Bart napisał: | Midsomer Murder czy Death in Paradise |
O to to Plus Detektyw Murdock i Kryminalne Zagadki Panny Fisher  _________________ Jazz washes away the dust of every day life. Art Blakey |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arnold Layne digipack

|
Wysłany: 23.12.2020, 23:26 Temat postu: |
|
|
Zastanawiałem się, gdzie to wstawić, bo to przecież kabaret jak się patrzy
15 grudnia, tydzień temu, miałem test na koronawirusa. Okazał się być bestia, pozytywny. Cóż, dalej wg procedur. Ja, izolacja do 25 grudnia, a moja żona kwarantanna do końca roku. I wczoraj, zadzwoniła dziewczyna z Urzędu Dzielnicy z pytaniem: czy czegoś potrzebujemy. Odpowiedziałem zgodnie z prawdą, że nie, znajomi nas zaopatrują. Nie chciałem jej już mówić, że jakbyśmy liczyli na pomoc z zewnątrz, to zdechlibyśmy z głodu i pragnienia. I to na tyle
Tyle z pamiętnika koronowanego
PS. Chorobę przechodzę łagodnie, co przy moim stanie jest jak najbardziej łagodnym wyrokiem. Cukrzyca typu 2, i choroba serca stawiają mnie w rzędzie największego ryzyka. Ale jakoś się nie daję, choć męczy kaszel i katar, a gluty girlandami z nosa mi zwisają  _________________ "How I wish, how I wish you were here"... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Freefall zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 23.12.2020, 23:56 Temat postu: |
|
|
Oj. No to zdrówka, Arnoldzie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bart longplay

|
Wysłany: 24.12.2020, 00:14 Temat postu: |
|
|
Zdrowia, Arnold! Ja już na ostatnim zakręcie, wszystkie objawy ustąpiły tyle że słaby jestem i cienki jak przysłowiowa dupa węża... Będziesz się musiał pooszczędzać jeszcze długo po chorobie... _________________ Beatus vir qui suffert temptationem quia cum probatus fuerit accipiet coronam vitae. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arnold Layne digipack

|
Wysłany: 24.12.2020, 16:03 Temat postu: |
|
|
Panowie, dziękuję  _________________ "How I wish, how I wish you were here"... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|