Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gharvelt limitowana edycja z bonusową płytą

|
Wysłany: 01.02.2021, 11:14 Temat postu: |
|
|
Leptir napisał: | Od października prowadzę własny program Ale Jazz! w Radiu Dla Ciebie (RDC) w każdą sobotę kilka minut po 19:00. Z góry przepraszam za bezczelną autopromocję. Nie pozwoliłbym sobie na nią, gdyby nie to, że w ostatniej audycji zrobiłem prywatne podsumowanie roku 2020 w postaci Top 10 polskiego jazzu. Może ta moja dziesiątka komuś się na coś przyda?
Audycja do odsłuchania tutaj: https://www.rdc.pl/podcast/ale-jazz-30-01-2021/ |
Taka autopromocja na FD zawsze mile widziana Gratuluję prowadzenia i jednocześnie życzę powodzenia w popularyzowaniu muzyki jazzowej Z przyjemnością posłuchałem dziś ostatniej audycji i faktycznie, całkiem możliwe, że do większości z zaprezentowanych albumów nie trafiłbym bez właściwego, fachowego wsparcia. _________________ Let the music of your life, give life back to music.
Last.fm | RYM |
|
Powrót do góry |
|
 |
Leptir zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 01.02.2021, 11:30 Temat postu: |
|
|
Dziękuję Gharvelcie - jeśli jest tak, jak piszesz, to znaczy, że to moje gadanie jednak ma jakiś sens.  _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciek zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 01.02.2021, 11:36 Temat postu: |
|
|
Leptirze - dobrze, że dałeś nam tu cynk, na pewno też niebawem posłucham audycji. Trzeba przecież sprawdzić czy również poza forum słuchasz dobrej muzyki.
Jeśli będzie Ci się chciało, to może warto założyć temat o swojej audycji w tym dziale i wrzucać do niego jakieś zapowiedzi? Na pewno byłoby to bezcenne wsparcie naszej dinozaurowej pamięci, bo dobrych audycji radiowych w tygodniu sporo i czasem jakaś może umknąć.  _________________ Adoptuj, adaptuj i ulepszaj. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 01.02.2021, 11:40 Temat postu: |
|
|
Postaram się od czasu do czasu podesłać tutaj jakąś zapowiedź, ale otwieranie specjalnego tematu dla tej jednej audycji to chyba trochę przerost formy nad treścią.  _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
esforty remaster
|
Wysłany: 01.02.2021, 22:20 Temat postu: |
|
|
Przyłączam się do grona słuchających  _________________ Nie ma takiego naleśnika, który nie wyszedłby na dobre. H. Murakami |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monstrualny Talerz remaster
|
Wysłany: 02.02.2021, 08:30 Temat postu: |
|
|
Świetnie, powodzenia, będziemy słuchać! |
|
Powrót do góry |
|
 |
akukuuu longplay

|
Wysłany: 02.02.2021, 12:51 Temat postu: |
|
|
Wreszcie dobra muza ! |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 02.02.2021, 12:57 Temat postu: |
|
|
Jest mi bardzo miło! W najbliższą sobotę podsumowanie zagraniczne (będzie dość kontrowersyjnie).  _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
WOJTEKK box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 02.02.2021, 13:32 Temat postu: |
|
|
A ja nie będę słuchał - nie dlatego, że nie lubię Leptira, bo lubię, ale jazzu nie lubię...  _________________ Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.
http://artrock.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 02.02.2021, 13:34 Temat postu: |
|
|
Będzie też trochę około-jazzowo, no ale oczywiście, co kto lubi...  _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bednaar zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 02.02.2021, 15:40 Temat postu: |
|
|
Leptir napisał: | Od października prowadzę własny program Ale Jazz! w Radiu Dla Ciebie (RDC) w każdą sobotę kilka minut po 19:00. Z góry przepraszam za bezczelną autopromocję. Nie pozwoliłbym sobie na nią, gdyby nie to, że w ostatniej audycji zrobiłem prywatne podsumowanie roku 2020 w postaci Top 10 polskiego jazzu. Może ta moja dziesiątka komuś się na coś przyda?
Audycja do odsłuchania tutaj: https://www.rdc.pl/podcast/ale-jazz-30-01-2021/ |
Świetna wiadomość, gratuluję A w Łodzi też można tradycyjnie słuchać RDC, czy tylko przez internet? _________________ Jazz washes away the dust of every day life. Art Blakey |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 02.02.2021, 18:40 Temat postu: |
|
|
Leptir napisał: | Będzie też trochę około-jazzowo, no ale oczywiście, co kto lubi...  |
Jakbyś grał nową falę, post punka, i nieco bardziej mainstreamowe odmiany takiej muzyki - to mnie masz - ale nie jazz, nawet około jazz - ja jestem prosty rockman, znam swoje ograniczenia. _________________ Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 02.02.2021, 22:25 Temat postu: |
|
|
Bednaarze - zasięg to właściwe tylko województwo Mazowieckie, ale może i do Łodzi też sięga - nie wiem. Na pewno można on-line słuchać.
Wojtku - taką audycję też bym chętnie poprowadził, ale nikt mi tego na razie nie zaproponował.  _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Białystok zremasterowany digipack z bonusami

|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 09.02.2021, 22:30 Temat postu: |
|
|
Trochę jeszcze miał... _________________ Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.
|
Powrót do góry |
|
 |
|