View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Cure digipack

|
Posted: 11.07.2014, 11:11 Post subject: |
|
|
Nad okładką grafik zbyt dużo to się nie namęczył, poziom liceum-informatycznego. |
|
Back to top |
|
 |
Maciek zremasterowany digipack z bonusami

|
Posted: 11.07.2014, 11:13 Post subject: |
|
|
Mimo wszystko - jest postęp.
Grafik stawia już pierwsze kroki w 3D. Wcześniej było przecież chociażby tak:
 _________________ Adoptuj, adaptuj i ulepszaj. |
|
Back to top |
|
 |
Majkel limitowana edycja z bonusową płytą

|
Posted: 03.08.2014, 11:44 Post subject: |
|
|
A co sądzicie Państwo o nowym, lepszym, poczwórnym, wielokrotnie zmiksowanym wydaniu A Passion Play (2CD+2DVD)?
W odróżnieniu od sprawy allmanowego Fillmoru, ja mówię pass. No ale pamiętam, że na Forum swego czasu istniała dość silna grupa wyznawców tego albumu. Mnie tam zwykłe stereo styknie i zostanę przy moim starym ruskim piracie do momentu wydania cd + jakaś wersja koncertowa na ten przykład.
|
 |
Cure digipack

|
Posted: 20.02.2015, 19:29 Post subject: |
|
|
Cure wrote: |
Nad okładką grafik zbyt dużo to się nie namęczył, poziom liceum-informatycznego. |
Przy okazji NMM przesłuchałem ten album.
Oj..... wokalnie cienizna nieprzeciętna. |
|
Back to top |
|
 |
kośmin epka analogowa

|
Posted: 20.02.2015, 20:13 Post subject: |
|
|
Majkel wrote: | No ale pamiętam, że na Forum swego czasu istniała dość silna grupa wyznawców tego albumu. |
album doskonały, ale mam swoje CD i nie planuję tego zakupu  |
|
Back to top |
|
 |
Tarkus box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Posted: 12.12.2017, 09:51 Post subject: |
|
|
Na luty 2018 szykujemy pieniążki, albowiem idąc szlakiem "40th anniversary edition" nadszedł czas na "Heavy Horses (New Shoes Edition)". Podobnie jak w przypadku Pieśni Z Boru pięć płyt (3 CD + 2DVD) pełnych po brzegi dobra wszelakiego, w tym pełny koncert z Berna (który we fragmentach złożył się na "Live: Burstin' Out"). Remiks studyjny: Steven Wilson, koncertowy: Jakko Jakszyk. I 96-stronicowa książka do lektury podczas słuchania. I cena znów bardzo na plus. Byron Ferrari zdecydowanie powinien iść do Andersona na korepetycje, żeby wreszcie umieć w deluksy.
http://www.superdeluxeedition.com/news/jethro-tull-heavy-horses-new-shoes-edition-five-disc-bookset/ _________________ If you don’t love RoboCop, then you are a Nazi and support terrorism.
THIS IS NOT A LOVE SONG |
|
Back to top |
|
 |
|