Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
WOJTEKK box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 21.06.2018, 11:08 Temat postu: |
|
|
I z aniołem na ramieniu  _________________ Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.
http://artrock.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Freefall zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 21.06.2018, 11:13 Temat postu: |
|
|
A, może lepsza byłaby stojąca postać z rozłożonymi ramionami. Oczywiście pomnik powinien być wykonany z siatkobetonu . |
|
Powrót do góry |
|
 |
WOJTEKK box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 21.06.2018, 11:24 Temat postu: |
|
|
Z koroną? _________________ Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.
http://artrock.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Leptir zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 21.06.2018, 12:13 Temat postu: |
|
|
A może tak?
 _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciek zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 16.04.2019, 07:06 Temat postu: |
|
|
Przyszedł już do Was kiedyś w Wielkanoc Mikołaj? Jeśli nie, to w tym roku będzie okazja, żeby stuknąć się z nim jajeczkiem. W dniach 19-22.04 na stronie www.nickcave.com/distantsky będzie można za darmo obejrzeć cały koncert Kopenhagi. Dokładnie ten, z którego wydano niedawno EPkę. _________________ Adoptuj, adaptuj i ulepszaj. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 21.04.2019, 21:17 Temat postu: |
|
|
Tak tylko przypominam o powyższym wpisie.
Obejrzałem obszerne fragmenty - znakomity koncert. _________________ Adoptuj, adaptuj i ulepszaj. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cure digipack

|
Wysłany: 31.10.2019, 08:30 Temat postu: |
|
|
CD nr 2 z płyty Ghosteen jest cudownie piękne (choć smutne, niech nikt nie ma wątpliwości).
Cudownie lejące się transowe dźwięki, oraz zbolały wokal Nicka.
Nie miałbym nic przeciwko temu, żeby cała druga płyta z najnowszego wydawnictwa została wykonana ciurkiem na koncercie w Gliwicach.
Byłoby to misterium, swego rodzaju msza żałobna, wierzę że zabójczo piękna. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 30.12.2019, 22:34 Temat postu: |
|
|
Jeśli ktoś kilka tygodni temu uległ niewinnym namowom i nabył bilet lub bilety na gliwicki koncert Nicka, to pragnę go uspokoić, bo to była naprawdę bardzo dobra inwestycja:
https://www.youtube.com/watch?v=EXtpzeNUqso&t=1944s _________________ Adoptuj, adaptuj i ulepszaj. |
|
Powrót do góry |
|
 |
esforty remaster
|
Wysłany: 30.03.2020, 12:26 Temat postu: |
|
|
Maciek napisał: | Przyszedł już do Was kiedyś w Wielkanoc Mikołaj? Jeśli nie, to w tym roku będzie okazja, żeby stuknąć się z nim jajeczkiem. W dniach 19-22.04 na stronie www.nickcave.com/distantsky będzie można za darmo obejrzeć cały koncert Kopenhagi. Dokładnie ten, z którego wydano niedawno EPkę. |
Stara prawda, którą Maciek przypomina: ta o wzroście emocjonalnego zaangażowania wobec płyty o ile udało się materiał poznać też na żywo, znajduje tu silne zastosowanie
Wczoraj, zanim poddałem się emocjom plebiscytowym, zaordynowałem sobie, via HBO GO, właśnie powyższy koncert.
Rzecz nazywa się Distant sky, trwa półtora godziny i wątpiących zamienia w twardych neofitów talentu Nicka i towarzyszących mu muzyków. Tak z 9/10.
Skeleton tree, doceniłem po kilku przesłuchaniach, ale gdybym wcześniej zobaczył ten koncert, wtedy uczucie byłoby żarliwsze:
Po czym poznam, że jestem zakochany?
To jak z pożarem domu. Po prostu wiesz, że się pali... _________________ Nie ma takiego naleśnika, który nie wyszedłby na dobre. H. Murakami |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
|
Powrót do góry |
|
 |

|