Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Leptir zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 17.12.2019, 10:48 Temat postu: |
|
|
Dopiero teraz zauważyłem, że prawie wygrałem w klasyfikacji głównonurtowca. Co za upadek! Mam nadzieję, że moja rodzina tu nie zagląda...  _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
K o n i u kaseta "metalówka"

|
Wysłany: 17.12.2019, 11:05 Temat postu: |
|
|
Leptir napisał: | Dopiero teraz zauważyłem, że prawie wygrałem w klasyfikacji głównonurtowca. | Nie stresuj się tak. Przypomnę, że głównym nurtem nie jest disco polo  _________________ na FD od 23 września 2013 (938 postów pod starym nickiem: Koniu -> K o n i u)  |
|
Powrót do góry |
|
 |
esforty remaster
|
Wysłany: 17.12.2019, 11:17 Temat postu: |
|
|
No, właśnie. Przy tym roczniku to, w zasadzie, nobilitacja.
Z Twoimi estetycznymi zapatrywaniami, mógłbyś... hmm...
... zwiedzić Biały Dom, wjeżdżając od zachodniej bramy ( to ta, którą wjeżdżają głowy państw i Ci pociągający za gospodarcze sznurki, których tak niewielu.
Przy okazji: wyniki plebiscytu, jakkolwiek nieoczekiwane, to moim zdaniem bardzo wartościowe. Gratuluję Gospodarzowi rocznika i wszystkim głosującym, klasy z jaką temat potraktowali, kropka.
Nieoczekiwane wyniki?! Ano, wspomnę o plebiscycie na jazz lat 60-tych, gdzie poważnie rozważano pominięcie jazzu wokalnego (sic!). _________________ Nie ma takiego naleśnika, który nie wyszedłby na dobre. H. Murakami |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 17.12.2019, 11:26 Temat postu: |
|
|
No skoro tak, to jakoś to przełknę. Tak, pamiętam, że były takie propozycje, żeby zrezygnować z jazzu wokalnego. To tylko kolejny dowód na nieskończoną wyobraźnię naszych forumowiczów w dziedzinie formalistyki.  _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Artur.O singel kompaktowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 17.12.2019, 11:30 Temat postu: |
|
|
Artur.O napisał: | ...przyjmuję koronę tutejszego głównonurtowca.  |
To mógłbym za Tobą wjeżdżać do tego Białego Domu...  _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Freefall zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 17.12.2019, 11:50 Temat postu: |
|
|
A ja na trzeciego . |
|
Powrót do góry |
|
 |
I&I digipack

|
Wysłany: 18.12.2019, 00:57 Temat postu: |
|
|
Artur.O napisał: | A ja jako nowicjusz z radością przyjmuję koronę tutejszego głównonurtowca.  |
Szukania, szukania, ale bez lepienia bałwana
PS Bez kozery jakiejś  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciek zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 02.02.2020, 10:46 Temat postu: |
|
|
Bawi się ktoś w suplementy? Ja tak!
Mark Murphy - Meet Mark Murphy
I znów ten przypadek. Zauroczył mnie swoją wersją brazylijskich melodii z 1984 roku, sprawdziłem życiorys i okazuje się, że debiutował w 1956 roku. No to myślę sobie, co mam nie posłuchać. I już od pierwszego numeru elegancko zażarło. Później jest wprawdzie trochę za dużo ballad, ale ogólnie głos, feeling, swing i muzyczne tło sprawiają, że lepiej poznać niż nie znać.
Dla wszystkich tych, których Fascynuje rytm. _________________ Adoptuj, adaptuj i ulepszaj. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|