|
Muzyczne Dinozaury i ich następcy
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
stranger maxi-singel kompaktowy

|
Wysłany: 04.03.2018, 23:48 Temat postu: |
|
|
Mało tu metali z mojej listy - najwyżej uplasował się album Gov’t Mule – Revolution Come... Revolution Go , który na mojej liście (30 pozycji) znalazł się na 25 miejscu.
Niemniej - ogromne podziękowania dla prowadzącego  _________________ We Stars
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gacek japońska edycja z bonusami

|
Wysłany: 05.03.2018, 00:30 Temat postu: |
|
|
Zwycięzcy nie znam więc się nie wypowiadam natomiast 3 następnej pozycje... przyznam że głosowałem ale w 10 bym żadnej z tych płyt nie widział. Nawet Ulver, którego kilka wydawnictw bardzo cenię spisał się średnio tym razem.
Dla mnie pozytywne zaskoczenie to Badalamenti w strefie obrazkowej, reszta średnia tak jak rocznik.
Tradycyjne podziękowania dla prowadzącego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bartosz digipack

|
Wysłany: 05.03.2018, 07:36 Temat postu: |
|
|
Zaskakująco fajne wyniki! Zwłaszcza podium robi naprawdę dobre wrażenie. Dziękuję prowadzącemu i gratuluję głosującym!  _________________ I'm Bad Like Jesse James
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
WOJTEKK box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 05.03.2018, 08:58 Temat postu: |
|
|
Dzięki głosującym za przysłanie list. Fajnie się udało. Listę przebojów, czyli jak kto głosował powieszę pewnie po południu. _________________ Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.
http://artrock.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Leptir zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 05.03.2018, 11:17 Temat postu: |
|
|
Wielkie dzięki dla Ojca Prowadzącego! Podium nieco mnie zaskoczyło, bo choć wszystkie trzy płyty znalazły się na mojej liście, to nie spodziewałem się, że będą tak wysoko. Rok był niespecjalny muzycznie, to i podium też niczego nie urywa...  _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
WOJTEKK box z pełną dyskografią i gadżetami

|
|
Powrót do góry |
|
 |
esforty remaster
|
Wysłany: 26.04.2018, 07:19 Temat postu: |
|
|
Wiedziałem, że moja, a Wasze pewnie też, lista będzie ewoluować.
Od trzech dni „Fink's Sunday Night Blues Club, Vol. 1” kruszy mnie jak bieszczadzkiego suchara.
Anonsowałem już to wydawnictwo w wątku bluesowym, niemniej, podbijam.
Nie przegapcie tej płyty!
Satysfakcja z odsłuchu, nie mam wątpliwości, będzie wprost proporcjonalna do jakości systemu w jakim płyta zostanie zreprodukowana. Bas schodzi naprawdę nisko... _________________ Nie ma takiego naleśnika, który nie wyszedłby na dobre. H. Murakami |
|
Powrót do góry |
|
 |
I&I digipack

|
Wysłany: 24.05.2019, 20:46 Temat postu: |
|
|
Father John Misty - Paper Bag
Melodia, a potem zwrotka i refren. Dla fanów Eltona Johna jak nic.
Bomba.
A Bigger Paper Bag |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|