Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Okechukwu japońska edycja z bonusami

|
Wysłany: 26.01.2018, 08:50 Temat postu: Prośba pro publico bono |
|
|
Mam do Was prośbę. W lubelskiej Wojewódzkiej Bibliotece Publicznej powstaje dział audiowizualny i ja jestem osobą, która ma za zadanie go stworzyć. Dział będzie się zajmował udostępnianiem książek o tematyce muzycznej, nut, audiobooków, płyt CD, winyli i DVD. Biblioteka dysponuje sporym księgozbiorem muzycznym i paroma tysiącami audiobooków, natomiast jeśli chodzi o płyty CD i winyle, to startujemy praktycznie od zera (kompaktów jest kilkadziesiąt i głównie są to lubelskie kapele folklorystyczne, winyli brak). Ponieważ fundusze przeznaczone w tym roku na ten cel są szczupłe i większość z nich idzie na sprzęt oraz meble, muszę zacząć tworzyć zbiór płyt, bazując głównie na dobrej woli darczyńców. Stąd prośba: jeśli ktoś z Was ma CD bądź winyle, które spoczywają niesłuchane, zbierając kurz na półkach, i nie opłaca się ich sprzedawać, to niech śle je na adres biblioteki.
Jarosław Sawic
WBP im. Hieronima Łopacińskiego
ul. Narutowicza 4
20-950 Lublin
Nie ma żadnych ograniczeń gatunkowych - to może być wszystko: od gregoriańskich chorałów po disco polo. Co do stanu - to płyta musi nadawać się do odtwarzania i być w miarę estetyczna wizualnie, natomiast nie musi być to stan idealny. Pokrywam koszty przesyłki (dlatego przez ewentualną wysyłką proszę o kontakt przez PM). Każdy darczyńca zostanie wpisany na oficjalną listę z imieniem i nazwiskiem (chyba że ktoś chce zachować anonimowość. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Leptir zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 26.01.2018, 09:59 Temat postu: |
|
|
Chętnie coś Wam tam wyślę, ale będę to mógł zrobić najwcześniej za tydzień, bo teraz wyjeżdżam. Skontaktuję się po przyjeździe na priv. _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 26.01.2018, 10:56 Temat postu: |
|
|
Leptir - dzięki serdeczne za pozytywny odzew.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
WOJTEKK box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 26.01.2018, 11:46 Temat postu: |
|
|
Też coś poszukam. _________________ Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.
http://artrock.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 26.01.2018, 14:08 Temat postu: |
|
|
Bóg Wam zapłać, Wojciechu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tarkus box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 26.01.2018, 14:26 Temat postu: |
|
|
Też mam trochę płyt, których nie słucham od wieków, więc chętnie skorzystam z okazji do uwolnienia powierzchni półkowej  _________________ If you don’t love RoboCop, then you are a Nazi and support terrorism.
Na Discogsach |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 26.01.2018, 17:33 Temat postu: |
|
|
Tarkusie, jak powiada klasyk- "thanks you it will be done"  |
|
Powrót do góry |
|
 |
MichalP maxi-singel analogowy

|
Wysłany: 26.01.2018, 18:26 Temat postu: |
|
|
Okechukwu, ja mogę wysłać muzykę poważną, byłoby tego kilka kilo winyli, jeśli Ci się kalkuluje kurier to daj znać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Quasarsphere epka kompaktowa

|
Wysłany: 27.01.2018, 10:56 Temat postu: |
|
|
Ja w sumie jak znajdę jakąś oryginalną płytę, książkę czy czasopismo, też podeślę. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 28.01.2018, 11:30 Temat postu: |
|
|
Quasarsphere, będę wdzięczny za każdą płytę. Natomiast nie wysyłaj książek i czasopism muzycznych, bo pod tym względem Biblioteka jest nieźle zaopatrzona i są środki na kolejne zamówienia. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 29.01.2018, 09:28 Temat postu: |
|
|
A ja jeszcze tak dopytam - czy płyty wydane przez Selles (czyli z prawnego punktu widzenia legalne w momencie ukazania się) również mogą być, czy raczej niekoniecznie? _________________ If you don’t love RoboCop, then you are a Nazi and support terrorism.
Na Discogsach |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 29.01.2018, 11:27 Temat postu: |
|
|
No szczerze mówiąc - Sellesy to niekoniecznie. Wiem, że to nie były nielegalne wydania ze ściśle prawnego punktu widzenia, ale trudno je też nazwać oryginalnymi (bez okładek, zgrywane z trzeszczących winyli). |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 29.01.2018, 11:30 Temat postu: |
|
|
Spoko. Wystawię w pudle koło smietnika, może ktoś to zagospodaruje  _________________ If you don’t love RoboCop, then you are a Nazi and support terrorism.
Na Discogsach |
|
Powrót do góry |
|
 |
WOJTEKK box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 29.01.2018, 11:45 Temat postu: |
|
|
Sellesy są spoko - może bez okladek, ale brzmią całkiem dobrze. _________________ Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.
http://artrock.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 29.01.2018, 11:57 Temat postu: |
|
|
Tarkus napisał: | Spoko. Wystawię w pudle koło smietnika, może ktoś to zagospodaruje  |
A dużo tego staffu masz? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|