Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Freefall zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 15.07.2018, 18:44 Temat postu: |
|
|
O, wreszcie coś wygrałem, lekkie zaskoczenie .
Faktycznie obrońcy pasowaliby do Legii, bo w Arce to chyba grzaliby ławę .
Fajny finał, choć niestety, jak można było przewidzieć Chorwaci nie dali rady. |
|
Powrót do góry |
|
 |
WOJTEKK box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 15.07.2018, 18:47 Temat postu: |
|
|
Za to Lloris z babolem mundialu  _________________ Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.
http://artrock.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
kośmin epka analogowa

|
Wysłany: 15.07.2018, 18:49 Temat postu: |
|
|
Chorwacja nie miała szans z państwem, które dalej zarządza 1/3 Afryki
a swoją drogą to jest fenomen wygrać mistrza posiadając Olivera Giroud  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Białystok zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 15.07.2018, 18:52 Temat postu: |
|
|
Freefall napisał: | O, wreszcie coś wygrałem, lekkie zaskoczenie . |
Zatem czekam na wiadomość w sprawie nagrody.  _________________ https://rateyourmusic.com/~Blodwynpig1971 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Leptir zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 15.07.2018, 19:11 Temat postu: |
|
|
Gratulacje dla Freefalla za najlepsze rozeznanie w temacie. Wielkie podziękowania dla Wojtka za sprawne prowadzenie typowania.
Finał był naprawdę dobrym widowiskiem, dawno nie było już takiego zakończenia – w sumie udanych mistrzostw. Francuzi wygrali zasłużenie i w przekroju całego turnieju byli jednak najlepszą drużyną. Mimo wszystko Chorwaci wcale tak bardzo od nich nie odstawali. W sumie trudno powiedzieć co by było, gdyby Francja nie miała w szeregach przeciwnika swojego agenta Mandżukicia, który podarował im dwie bramki (samobój + karny). W pierwszej połowie jednak aktywniejsi byli Hrvati, po stracie bramek musieli zaatakować i się odsłonić, a Les Bleus mają kim nadziewać na kontry. Szacunek natomiast dla nich za walkę prawie do końca. Patrzyłem jak próbują atakować, chociaż już widać było, że ledwo żyją i przypominałem sobie naszych kopaczy, ech... _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Moonchild epka analogowa
|
Wysłany: 15.07.2018, 19:18 Temat postu: |
|
|
przecież mandzukic nie podarowal im karnego, to byl inny kolo, nie pamietam teraz nazwiska, chyba perisic |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 15.07.2018, 19:30 Temat postu: |
|
|
A słusznie, sprawdziłem – to Perisić. Wydawało mi się wcześniej, że to Mandżukić dotknął ręką. Zwracam zatem (częściowo) honor.  _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
kośmin epka analogowa

|
Wysłany: 15.07.2018, 19:35 Temat postu: |
|
|
Leptir napisał: | Gratulacje dla Freefalla za najlepsze rozeznanie w temacie. Wielkie podziękowania dla Wojtka za sprawne prowadzenie typowania.
Finał był naprawdę dobrym widowiskiem, dawno nie było już takiego zakończenia – w sumie udanych mistrzostw. Francuzi wygrali zasłużenie i w przekroju całego turnieju byli jednak najlepszą drużyną. Mimo wszystko Chorwaci wcale tak bardzo od nich nie odstawali. W sumie trudno powiedzieć co by było, gdyby Francja nie miała w szeregach przeciwnika swojego agenta Mandżukicia, który podarował im dwie bramki (samobój + karny). W pierwszej połowie jednak aktywniejsi byli Hrvati, po stracie bramek musieli zaatakować i się odsłonić, a Les Bleus mają kim nadziewać na kontry. Szacunek natomiast dla nich za walkę prawie do końca. Patrzyłem jak próbują atakować, chociaż już widać było, że ledwo żyją i przypominałem sobie naszych kopaczy, ech... |
w fazie pucharowej niemal każda bramka szła przez Griezmanna - super dla niego mistrzostwa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tarkus box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 15.07.2018, 22:52 Temat postu: |
|
|
Kurde, jak się trafił fajny finał, to akurat byłem w podróży i tylko śledziłem online. Szkoda, że jednak nie Chorwacja, ale super, że obie drużyny poszły na otwartą wymianę, zamiast się czaić. i jeszcze Belgowie na podium, miodzio. _________________ If you don’t love RoboCop, then you are a Nazi and support terrorism.
Na Discogsach |
|
Powrót do góry |
|
 |
kośmin epka analogowa

|
Wysłany: 16.07.2018, 08:24 Temat postu: |
|
|
a kto siedział na ławce Francji - Mendy, Fekir, Sidibe, Lemar, Dembele... Rabiot czy Lacasette w ogóle nie pojechali... |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 16.07.2018, 09:12 Temat postu: |
|
|
Że o Benzynie nie wspomnę...  _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Białystok zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 16.07.2018, 21:11 Temat postu: |
|
|
Nagroda główna, która jutro rusza w drogę z Białegostoku do zwycięzcy z zaprzyjaźnionej z nami Warszawy to - CD Blues Pills (2014, Nuclear Blast).  _________________ https://rateyourmusic.com/~Blodwynpig1971 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kośmin epka analogowa

|
Wysłany: 16.07.2018, 21:20 Temat postu: |
|
|
Leptir napisał: | Że o Benzynie nie wspomnę...  |
Lenglet, Schneiderlin, Nasri, Payet, Koscielny, Sissoko, Martial, Coman... czy nawet brat Lucasa - Theo Hernandez  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Moonchild epka analogowa
|
Wysłany: 16.07.2018, 21:36 Temat postu: |
|
|
A ktoś mi powie czemu Urugwaj na koszulkach miał 4 gwiazdki? jak wygrał mistrza tylko 2 razy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tarkus box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 16.07.2018, 22:35 Temat postu: |
|
|
Wygrał też dwa razy Igrzyska, a te przed erą mundiali były traktowane jako nieoficjalne mistrzostwa świata (zresztą FIFA była organizatorem tych rozgrywek, nie MKOl), stąd dwie gwiazdki więcej. FIFA approved  _________________ If you don’t love RoboCop, then you are a Nazi and support terrorism.
Na Discogsach |
|
Powrót do góry |
|
 |
|