|
Muzyczne Dinozaury i ich następcy
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
stranger maxi-singel kompaktowy

|
Wysłany: 14.03.2019, 18:32 Temat postu: |
|
|
MirekK napisał: | (...)To może jednak 1971? Jeśli nie ma innych ochotników, to ja chętnie poprowadzę. |
Jestem ZA na 2018 też się nie...obrażę  _________________ We Stars
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
B.J. box z pełną dyskografią i gadżetami

|
|
Powrót do góry |
|
 |
mahavishnuu limitowana edycja z bonusową płytą

|
Wysłany: 14.03.2019, 19:00 Temat postu: |
|
|
Dla mnie ciekawsza byłaby szersza formuła: NKR i NKJ. Dlaczego mamy zamykać się tylko w rockowym getcie? Oczywiście można je również zrobić oddzielnie, tyle że wątpię, aby do NKJ-u udało się zebrać ekipę.
Jeśli chodzi o inne rankingi:
- 1968, 1971 - tak
- 1956, 2018 - nie jestem zainteresowany _________________ RateYourMusic/mahavishnuu
AstralnaOdysejaMuzyczna |
|
Powrót do góry |
|
 |
MirekK zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 14.03.2019, 19:20 Temat postu: |
|
|
B.J. ma rację. Przenosimy tą dyskusję do "PRZETRWAJĄ NAJSILNIEJSI - propozycje". _________________ "Życie bez muzyki jest błędem." - F. Nietzsche |
|
Powrót do góry |
|
 |
Białystok zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 14.03.2019, 19:22 Temat postu: |
|
|
Wśród swoich NKRów widziałbym sporo płyt z Canterbury Scene od Picccio Dal Pozzo przez Supersister po National Health. Pytanie czy to NKR. _________________ https://rateyourmusic.com/~Blodwynpig1971 |
|
Powrót do góry |
|
 |
esforty remaster
|
Wysłany: 17.03.2019, 14:37 Temat postu: |
|
|
Trzydzieści siedem osób głosujących, osób deklarujących się jako muzyczne waryjatki i waryjaci .
Jakaś 1/3 żywota przed głośnikami, sceną czy w słuchawkach. Takoż literatura tematu zgłębiona gruntownie. Zresztą, jak poczyta się wątek Wielka Gra to gołym okiem widać, kto Zacz... Niektórzy swoje lata mają(dzień dobry!), więc jakby zsumować czas poświęcony to emerytura... pięciocyfrowa.
Wobec czego miarodajność tego zestawienia (jak wspomniał wcześniej gharvelt), niepodważalna. I to jest najcenniejsza wartość.
Jest materiał do przemyśleń, do ponownych przesłuchań czy, przede wszystkim, nowych fascynacji...
To, że moi faworyci zamykają trzecią dziesiątkę, a następny dopiero w piątej nie ma większego znaczenia ( dla mnie).
Ważne, że teraz potasuję sobie 1969 z 1970 (a jak napięcie grona się utrzyma to i następne roczniki... ech!) i wtenczas... _________________ Nie ma takiego naleśnika, który nie wyszedłby na dobre. H. Murakami |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|