Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marcos pocztówka dźwiękowa
|
Wysłany: 02.11.2019, 08:24 Temat postu: |
|
|
Dzień dobry, witam wszystkich uczestników tego Forum.
Marek - fan muzyki rockowej od okrągłych 50 lat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Goran epka analogowa

|
Wysłany: 02.11.2019, 08:40 Temat postu: |
|
|
Witaj Marcos zapisanie się na Forum to świetna decyzja. Jeśli kochasz nuzyke to nie ma w sieci lepszego miejsca. Pewnie nie raz nie zgodzisz się z teoriami głoszonymi tutaj ale ta różnorodność gustów to siła tego Forum. _________________ Mnie się podobają melodie które już raz słyszałem.No jakże może podobać mi się piosenka którą pierwszy raz słyszę?
Inżynier Mamoń |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcos pocztówka dźwiękowa
|
Wysłany: 02.11.2019, 09:58 Temat postu: |
|
|
Dziękuję za tak miłe powitanie.
Może i się nie zgodzę ale, cytując Duńczyka z Vabanku "Z wiekiem (...) rośnie popyt na święty spokój. [/i]
Ostatnio zmieniony przez Marcos dnia 02.11.2019, 09:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
B.J. box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 02.11.2019, 09:58 Temat postu: |
|
|
Marcos napisał: | Dzień dobry, witam wszystkich uczestników tego Forum.
Marek - fan muzyki rockowej od okrągłych 50 lat. |
Bardzom ciekaw opinii człowieka z takim doświadczeniem. Liczę, że będziesz się chętnie nimi dzielić. Miłego współuczestnictwa  _________________ In pfecutione. extrema S.R.E. fedebit. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Leptir zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 02.11.2019, 13:42 Temat postu: |
|
|
Witaj Marcos! _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arnold Layne digipack

|
Wysłany: 02.11.2019, 14:13 Temat postu: |
|
|
Marcos napisał: | Dzień dobry, witam wszystkich uczestników tego Forum |
Cześć
Welcome To the Jungle  _________________ "How I wish, how I wish you were here"... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Freefall zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 02.11.2019, 15:13 Temat postu: |
|
|
Cześć, Marcos . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sławek kaseta FeCr
|
Wysłany: 02.11.2019, 22:30 Temat postu: |
|
|
Witaj Marcos |
|
Powrót do góry |
|
 |
SafeMan kaseta "metalówka"

|
Wysłany: 05.12.2019, 15:13 Temat postu: |
|
|
To ja również się przywitam.
Ernest, kończący magisterkę z automatyki i robotyki, pracujący w IT, fan muzyki wszelakiej (naprawdę!), od niedawna zapalony na winyle.
Widzę, że na forum bardzo dużo się dzieje, więc troszkę mi zajmie ogarnięcie tego wszystkiego  _________________

Ostatnio zmieniony przez SafeMan dnia 05.12.2019, 15:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
esforty remaster
|
Wysłany: 05.12.2019, 15:22 Temat postu: |
|
|
SafeMan, zapraszamy, korzystaj, uczestnicz, dziel się! _________________ Nie ma takiego naleśnika, który nie wyszedłby na dobre. H. Murakami |
|
Powrót do góry |
|
 |
Goran epka analogowa

|
Wysłany: 05.12.2019, 15:48 Temat postu: |
|
|
Witaj, widze że lubisz Santane to u mnie juz na wstępie masz + _________________ Mnie się podobają melodie które już raz słyszałem.No jakże może podobać mi się piosenka którą pierwszy raz słyszę?
Inżynier Mamoń |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciek zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 05.12.2019, 18:17 Temat postu: |
|
|
SafeMan, czuj się jak u siebie
Cóż za piękne otwarcie, łączące wszystkie forumowe obozy
SafeMan napisał: | Malicorne - Malicorne [La mariage anglais]
Eberhard Weber - Yellow Fields
Czyli dwa ostatnio nabyte winyle, z których jestem nad wyraz zadowolony
Mam słabość zwłaszcza do muzyki Webera.
A poza tym przerabiam dyskografię Simple Minds. W większości średniaki, ale jakoś chodzą mi głowie ostatnio. |
Z jednej strony Santana i Simple Minds (ten to się zna na na rocku i muzyce rozrywkowej - pomyśli tu niejeden), a z drugiej potężny strzał jazzowy (ble, kolejny od jazzu - skrzywią się ci sami, co kiwali z uznaniem kilka sekund wcześniej ). Czuję, że masz więcej pocisków w magazynku. Tak trzymaj!
PS:
Mnie też cieszy bardzo każdy Weber na winylu. Kilka udało mi się już upolować, ucieszą mnie jeszcze dwa (Later That Evening i The Colours of Chloe). _________________ Adoptuj, adaptuj i ulepszaj. |
|
Powrót do góry |
|
 |
B.J. box z pełną dyskografią i gadżetami

|
|
Powrót do góry |
|
 |
SafeMan kaseta "metalówka"

|
Wysłany: 05.12.2019, 19:13 Temat postu: |
|
|
Dziękuję za miłe powitanie, już mi się podoba tutaj
Jako że mam dziś naprawdę dużo czasu na słuchanie muzyki (połączenie Gdańsk - Lublin, a więc jakieś 7 godzin), zdążyłem się lepiej zapoznać z dyskografią Simple Minds i czuję, że powinienem sprostować swoje określenie, że "większość to średniaki". Otóż okazuje się, że New Gold Dream to nie jedyny dobry album jaki mają do zaoferowania (a tak do niedawna uważałem). Cały okres od debiutu do właśnie New Gold Dream jest wart uwagi. Dopiero potem zaczynają się w moim odczuciu średniaki. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Oleeks kaseta "żelazówka"

|
Wysłany: 05.12.2019, 19:18 Temat postu: |
|
|
Cześć, kojarzę Cię z RYMa kolego
Witaj, ja też niedawno tutaj dołączyłem, bo wcześniej pozostawałem nieaktywny. Widać napływ nowej krwi na forum  _________________ Normalność to pojęcie względne, natomiast nienormalność jest cechą immanentnie przypisaną do geniuszy - Marian Paździoch |
|
Powrót do góry |
|
 |
|