Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Leptir zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 21.12.2018, 12:44 Temat postu: |
|
|
Super, Szeregowy, zdefiniuj teraz termin "lewak", jako czynność pomocniczą w późniejszym zdefiniowaniu "antylewaka", a następnie wyjaśnij nam dlaczego ich używasz bez zrozumienia. _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
crescent limitowana edycja z bonusową płytą

|
Wysłany: 21.12.2018, 12:56 Temat postu: |
|
|
Skoroś taki prawilny, otoczony i dyskryminowany przez lewakaów, to sam się zbanuj. Wystarczy się nie logować na fourm, a najlepiej nie zaglądać. Może w tym pomóc również skasowanie historii odwiedzanych stron w przeglądarce. Adminowi-lewakowi daj spokój, bo pewnie zbyt zapracowany jest by znaleźć czas na kasowanie konta jedynego prawilnego na forum. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monstrualny Talerz remaster
|
Wysłany: 21.12.2018, 13:01 Temat postu: |
|
|
Moje poglądy na wiele spraw są zdecydowanie zbieżne z poglądami kolegi Szeregowego, ale tak się składa, że akurat na tym forum niektóre zachowania nie przystoją. W dodatku nie wiemy na ile Szeregowy słucha jazzu. Zgłaszam więc wniosek o dokonanie degradacji poniżej stopnia Szeregowego, odebranie broni, zerwanie guzików i czapki oraz wysłanie najbliższym pociągiem na front wschodni. Howgh. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Freefall zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 21.12.2018, 13:13 Temat postu: |
|
|
Leptir napisał: | zdefiniuj teraz termin "lewak", |
Lewak – duży sztylet trzymany w lewej dłoni, używany zarówno do parowania i blokowania ciosów jak i do wykonywania ataków. Wykorzystywano go w parze z rapierem lub szpadą. Wykształcony w Europie Zachodniej w połowie XVI w., używany do XVIII w.  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 21.12.2018, 13:24 Temat postu: |
|
|
Znakomicie Freefallu, mam nadzieję, że kolega Szeregowy Ci podziękuje. Jak na honorowego wojaka przystało...  _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Białystok zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 21.12.2018, 13:56 Temat postu: |
|
|
Monstrualny Talerz napisał: | Moje poglądy na wiele spraw są zdecydowanie zbieżne z poglądami kolegi Szeregowego, ale tak się składa, że akurat na tym forum niektóre zachowania nie przystoją. W dodatku nie wiemy na ile Szeregowy słucha jazzu. Zgłaszam więc wniosek o dokonanie degradacji poniżej stopnia Szeregowego, odebranie broni, zerwanie guzików i czapki oraz wysłanie najbliższym pociągiem na front wschodni. Howgh. |
Do Donbasu? Ale po której stronie? _________________ https://rateyourmusic.com/~Blodwynpig1971 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mahavishnuu limitowana edycja z bonusową płytą

|
Wysłany: 21.12.2018, 14:02 Temat postu: |
|
|
„Lewak”, „lewacy”, „lewactwo”. Od dłuższego czasu w naszym dyskursie politycznym te słowa są odmieniane w różnych kontekstach. Szkoda tylko, że w znakomitej większości przypadków nijak mają się do rzeczywistości. Lewakami są już nawet liberałowie z PO. W czym problem? Oszołomstwo, elementarny brak wiedzy politologicznej, frustracja? Może czasami warto sięgnąć do książki i sprawdzić, co oznaczają pojęcia, których używamy.  _________________ RateYourMusic/mahavishnuu
AstralnaOdysejaMuzyczna |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arnold Layne digipack

|
Wysłany: 21.12.2018, 14:55 Temat postu: |
|
|
Monstrualny Talerz napisał: | wniosek o dokonanie degradacji poniżej stopnia Szeregowego |
Ciekawe na jaki stopień. Giermka?  _________________ "How I wish, how I wish you were here"... |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 21.12.2018, 15:17 Temat postu: |
|
|
Ciury...  _________________ „You can be in paradise only when you do not know what it is like to be in paradise. As soon as you know, paradise is gone.” (John Gray) |
|
Powrót do góry |
|
 |
kośmin epka analogowa

|
Wysłany: 21.12.2018, 18:43 Temat postu: |
|
|
koleś robi sobie z was żarty, a wy tak na serio  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin Site Admin

|
Wysłany: 21.12.2018, 21:45 Temat postu: |
|
|
Wszyscy - może z wyjątkiem kol. Szeregowego - świetnie się bawią jak widać ale może już wystarczy? Czas świąteczny nastał, w którym jak przecież głosi tradycja wszelkie spory miodem gasić trzeba (tradycja tak nie głosi? kurczę, myślałem, że jednak...) więc wyciszamy się.
Stanowisko administracji przedstawiłem wczoraj SZEREGOWEMU, argumentacji do dzisiejszego wezwania nie podzielam więc pozostaje zdrowy rozsądek i hasło wiecznie żywe : nie chcesz tu być? - nie bądź.
p.s. Przy okazji przypominam Szanownej Moderacji, że mamy przecież katalog "Moderacja" do dyskusji o tym co na forum słychać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bednaar zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 21.12.2018, 23:13 Temat postu: |
|
|
SZEREGOWY napisał: | Zgłaszam złamanie regulaminu forum przez Bednaara. Proszę Admina, o zajęcie się tą jawną dyskryminacją na tle seksualnym. Jako okoliczność łagodzącą uznam fakt, że Bednaar nie rozumie dostatecznie użytego terminu i się do tego na tym forum przyzna i przeprosi mnie. |
Ze mnie to dopiero wywrotowiec Przeprosiłbym, jakbym miał za co. Natomiast kolega Szeregowy ma powód do przeprosin.
A tak na marginesie - w obliczu Świąt Bożego Narodzenia upraszam Was wszystkich o pokój - kolegę Szeregowego również. _________________ Jazz washes away the dust of every day life. Art Blakey |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin Site Admin

|
Wysłany: 21.12.2018, 23:31 Temat postu: |
|
|
Czy Moderator Bednaar przeczytał mój ostatni post? Jeśli tak - minus się należy. Jeśli nie - dwa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bednaar zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 21.12.2018, 23:48 Temat postu: |
|
|
Owszem przeczytałem, jednakże post Szeregowego był skierowany bezpośrednio do mnie - to też przeczytałem przed chwilą (zajrzałem na FD teraz po ok. 23-godzninnej przerwie), dlatego musiałem się jakoś do niego odnieść. Reasumując: obstaję przy tym, że przepraszać nie mam za co, a jednocześnie przeciez poparłem Twoją prośbę o wyciszenie sporów w obliczu Świąt. Nie wiem więc , za to ten minus/y.  _________________ Jazz washes away the dust of every day life. Art Blakey |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin Site Admin

|
Wysłany: 21.12.2018, 23:50 Temat postu: |
|
|
Za brak empatii. |
|
Powrót do góry |