Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gacek japońska edycja z bonusami

|
Wysłany: 02.03.2018, 00:05 Temat postu: |
|
|
Zmartwionych tym stanem rzeczy chyba brak.
Ale nie ma się co martwić pewnie dystrybutorzy jeszcze będą rzucać ochłapy kilka razy. No i obstawiam że na takich zacnych złodziejskich portalach jak Viagogo za jedyne kilka tysięcy złotych będą albo już są dostępne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tarkus box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 02.03.2018, 08:25 Temat postu: |
|
|
Sam się przez chwilę zastanawiałem, czy nie kupić jakiegoś dodatkowego biletu jako inwestycji W tym czasie wyprzedała się płyta Kupiłem trybunę C, po sprawdzeniu okazało się, że to mogą być bardzo przyzwoite miejsca. Oczywiście godzinę później trochę kląłem, bo do sprzedaży trafiła malutka pula na trybunę foto, w tej samej cenie - stamtąd chyba jest lepszy widok. _________________ If you don’t love RoboCop, then you are a Nazi and support terrorism.
Na Discogsach |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gacek japońska edycja z bonusami

|
Wysłany: 02.03.2018, 09:18 Temat postu: |
|
|
A tak z ciekawości bilety są imienne? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tarkus box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 02.03.2018, 12:31 Temat postu: |
|
|
Nie. Dlatego spodziewam się rekordowych przebitek na różnych viagogo. _________________ If you don’t love RoboCop, then you are a Nazi and support terrorism.
Na Discogsach |
|
Powrót do góry |
|
 |
Quasarsphere epka kompaktowa

|
Wysłany: 03.03.2018, 08:51 Temat postu: |
|
|
Ma ktoś ochotę na opcję biletu za ok. 1000 zł? 😀 |
|
Powrót do góry |
|
 |
thon022 szpula

|
Wysłany: 03.03.2018, 13:46 Temat postu: |
|
|
No nie spodziewałem się takiego szaleństwa w Kraju nad Wisłą
Na ostatni koncert w 2007 r. bilety były chyba do końca dostępne
a wtedy też wydawało się, że to The Last Time
 _________________ Gadający Żółty Kibel |
|
Powrót do góry |
|
 |
Białystok zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 03.03.2018, 22:34 Temat postu: |
|
|
Z ciekawości sprawdziłem ile kosztowały bilety na Grand Derby i znalazłem, że w 2014 r. najtańsze kosztowały 70 Euro, najdroższe 340 Euro. Skąd zatem wasze oburzenie. Gwiazdy kosztują.
Ja Riverside miałem w Białymstoku za około 50 zł a karnet na wiosenną rundę lidera Ekstraklasy to wydatek mniejszy niż owe 70 Euro. _________________ https://rateyourmusic.com/~Blodwynpig1971 |
|
Powrót do góry |
|
 |
esforty remaster
|
Wysłany: 07.07.2018, 12:27 Temat postu: |
|
|
Jutro mnie nie ma na Narodowym .
A na otarcie łez
https://www.youtube.com/watch?v=5kndkU46a_E
Nádherná hudba mého mládí - kua jak ten život rychle uběhnul a mládí zmizelo v nedohlednu - hudba je věčná - člověk nikoli _________________ Nie ma takiego naleśnika, który nie wyszedłby na dobre. H. Murakami |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciek zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 23.07.2018, 21:31 Temat postu: |
|
|
mahavishnuu napisał: | Stonesi to prawdziwa definicja tego, co w muzyce zupełnie mnie nie interesuje. |
Mahavishnuu - masz mój miecz. Zaskoczyło mnie to zamieszanie wokół Twojej deklaracji. Zupełnym przypadkiem (nie widziałem wcześniej tego wpisu na forum) rozmawiałem z grupą znajomych na ten sam temat w Gorlicach* - liczba ludzi, którzy lubią dobrą muzykę, a którzy pozostają obojętni na muzykę The Rolling Stones jest naprawdę duża. I co ciekawe, nikt nie robi z tego powodu większego szumu, na ogół kończy się stwierdzeniem "nie rusza mnie kompletnie ich muzyka".
*Mam nadzieję, że w żadnej forumowej głowie nie zajdzie proces myślowy, z którego wyłoni się absurdalny wniosek, że ludzie, którzy jeżdżą na Ambient nie lubią rock and rolla. Ja nabyłem tam m.in. białych Bitelsów na winylu z epoki.  _________________ Adoptuj, adaptuj i ulepszaj. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Inkwizytor remaster

Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 2454 Skąd: Monty Python`s Flying Circus
|
Wysłany: 18.04.2020, 11:55 Temat postu: |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=n_b5ELIYKUE
Richards , Taylor, Wood , Jones nie mają szans sprostać wymaganiom - gdy Rychu odpala swojego Fendera  _________________ ...Nobody expects the Spanish inquisition ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Heartbreaker maxi-singel analogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Goran epka analogowa

|
Wysłany: 26.07.2020, 20:16 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj Mick Jagger skończył 77rok zycia. Skarży sie w wywiadzie że już nie może na koncercie przebiec 10 km tylko 9  _________________ Mnie się podobają melodie które już raz słyszałem.No jakże może podobać mi się piosenka którą pierwszy raz słyszę?
Inżynier Mamoń |
|
Powrót do góry |
|
 |
WOJTEKK box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 26.07.2020, 20:51 Temat postu: |
|
|
W polskiej ekstraklapie jeszcze by mógł grać, jeszcze by go może trener nie wyrzucił z drużyny. _________________ Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.
http://artrock.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|