Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gacek japońska edycja z bonusami

|
|
Powrót do góry |
|
 |
B.J. box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 18.05.2020, 15:52 Temat postu: |
|
|
Praca nad tym filmem trwała kilkanaście lat. W projekt zaangażowane były 163 osoby, a jego budżet kilkukrotnie przekraczano... _________________ In pfecutione. extrema S.R.E. fedebit. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Freefall zremasterowany digipack z bonusami

|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 28.08.2020, 13:50 Temat postu: |
|
|
Jako zdeklarowany do niedawna nawet psychofan zespołu zastanawiam się po co i dla kogo? Poważnie ktoś chociaż raz to wszystko przesłucha ?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
janko pocztówka dźwiękowa
|
Wysłany: 28.08.2020, 19:23 Temat postu: |
|
|
Gacek napisał: | Jako zdeklarowany do niedawna nawet psychofan zespołu zastanawiam się po co i dla kogo? Poważnie ktoś chociaż raz to wszystko przesłucha ?  |
Ja to dla kogo? Dla ultra mega psycho fanów 😀 po co? Wiadomo z miłości do fanów i trochę dla 💰 ja też odpuściłem z wyjątkiem koncertów które sam nie wiem dlaczego bardzo lubię |
|
Powrót do góry |
|
 |
Inkwizytor remaster

Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 2454 Skąd: Monty Python`s Flying Circus
|
Wysłany: 30.08.2020, 06:22 Temat postu: |
|
|
Nie lubię się powtarzać - u mnie również od dawna takie wydawnictwa wywołują silnie mieszane uczucia. To nieustanne i coraz bardziej uporczywa wywarzanie otwartych drzwi i próba wycyganienia kasy od fanów w sumie za to co już mają i znają od dawna. Gdy się z dystansem i na luzie przyjrzeć co oferuje w/w zestaw - trudno o rozczarowanie. Przecież lata temu ukazał fantastyczny zestaw Epitaph - koncerty z Fillmore , San Francisci, Chesterfield, Plumpton. Potem było kilka ciekawych rzeczy z tego okresu w ramach Collectors Club - spokojnie wszystkie te rzeczy można znaleźć w necie. Trochę "w imię zasad" , trochę jako pewne ukoronowanie mojego związki z Crimsonami gdy finanse mi wtedy pozwoliły upolowałem sobie 4 boxy - Sailors, Larks, Starless i Road to Red. Dało mi to świetną okazję by np wymienić część piratów i CDR`ów - one jednak oferowały obok znanego wcześniej materiału koncertowego istotną część nowych nagrań - które podnosiły ich wartość. Tutaj tego jakoś nie dostrzegam - nie tak dawno przewijały się plotki jakoby miało odnaleźć "nowe-stare" koncerty rzekomo świetnej jakości z 1969.... ale niestety to się jednak nie potwierdziło. Może kiedyś znów wypłynie taka sensacja jak Newcastle 72 z Muirem - na takie rzeczy nie szkoda pieniędzy. Archiwa powoli zieją pustką. Może Robert obawia się powolnego wymierania tych "mega psycho fanów" - którzy jeszcze mają cokolwiek na koncie i mają "brzydki nawyk" kolekcjonowania płyt  _________________ ...Nobody expects the Spanish inquisition ! |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 30.08.2020, 16:40 Temat postu: |
|
|
Bo koncerty krimzo to bardzo często wyjątkowe wydawnictwa. Też coś czasem kupuję.
Tym nie mniej jak wspomniał Inkwizytor to już wcześniej na rynku było. Jakkolwiek jestem psychofanem debiutu zastanawiam się ile mógłym słuchać razy tych kilku piosenek w różnych wersjach. No i ile razy bym później ten odsłuch powtórzył.
Wydaje mi się że większość tego materiału to ciekawostki na jeden raz.
Zespół powinien wydać wreszcie nowy materiał bo jak nie teraz to kiedy ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
gharvelt limitowana edycja z bonusową płytą

|
Wysłany: 30.08.2020, 17:17 Temat postu: |
|
|
Tylko czy zespół ma jeszcze pomysły, inwencję twórczą, żeby nagrać nowy materiał? Obawiam się, że nie, dlatego pozostaje odcinanie kuponów poprzez wydawanie koncertów sprzed lat czy różnych kolekcjonerskich boxów, a także występy na żywo z repertuarem głównie z epoki pierwszego wcielenia grupy. Oczywiście miło byłoby się zaskoczyć, gdyby KC zdołało wydać kolejny album studyjny, prezentując jakieś nowe, ciekawe kompozycje. _________________ Let the music of your life, give life back to music.
Last.fm | RYM |
|
Powrót do góry |
|
 |
janko pocztówka dźwiękowa
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 25.10.2020, 15:23 Temat postu: |
|
|
Mają poczucie humoru, trzeba im przyznać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
SafeMan kaseta "metalówka"

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bednaar zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 25.10.2020, 16:04 Temat postu: |
|
|
Pozory mylą, Fripp prawie jak Zappa  _________________ Jazz washes away the dust of every day life. Art Blakey |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bednaar zremasterowany digipack z bonusami

|
|
Powrót do góry |
|
 |
WOJTEKK box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 25.10.2020, 18:54 Temat postu: |
|
|
Te obrazki z lockdownu to ja już wieszałem pół roku temu  _________________ Nie ma ludzi niezastąpionych. Oprócz The Rolling Stones.
http://artrock.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 25.10.2020, 20:08 Temat postu: |
|
|
WOJTEKK napisał: | Te obrazki z lockdownu to ja już wieszałem pół roku temu  |
Tak wiemy .
Jezioro łabędzie zniszczyło system. Warto przypomnieć .
https://www.youtube.com/watch?v=OiJH8TenrrQ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|