Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Yourmaster maxi-singel analogowy

|
Wysłany: 18.08.2010, 11:20 Temat postu: Radio Flash Piaseczno |
|
|
Cześć, chciałbym się pochwalić, iż od przyszłego tygodnia, w każdą środę od 19 do 21 będę prowadził w Radiu Flash Piaseczno audycję pt. Progresywny Wieczór. Pod tą nazwą nie będzie się krył wyłącznie rock progresywny, ale i wszystkie inne odmiany rocka, trochę jazzu i nawet szczypta metalu . Zapraszam do słuchania.
Ps. A już za chwilę, od 13 do 15 możecie posłuchać powtórki mojej debiutanckiej audycji z wczoraj, w tym samym radiu. Wystąpiłem w formie wprawy, jako zmiennik prowadzącego, który wyjechał.
www.radioflash.pl
(nie bijcie za pomyłki, bom młody i niedoswiadczony) |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 18.08.2010, 12:15 Temat postu: Re: Radio Flash Piaseczno |
|
|
Yourmaster napisał: | Cześć, chciałbym się pochwalić, iż od przyszłego tygodnia, w każdą środę od 19 do 21 będę prowadził w Radiu Flash Piaseczno audycję pt. Progresywny Wieczór. Pod tą nazwą nie będzie się krył wyłącznie rock progresywny, ale i wszystkie inne odmiany rocka, trochę jazzu i nawet szczypta metalu . Zapraszam do słuchania.
Ps. A już za chwilę, od 13 do 15 możecie posłuchać powtórki mojej debiutanckiej audycji z wczoraj, w tym samym radiu. Wystąpiłem w formie wprawy, jako zmiennik prowadzącego, który wyjechał.
www.radioflash.pl
(nie bijcie za pomyłki, bom młody i niedoswiadczony) |
Eeej cos jest nie tak, nie puscili powtorki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Backside limitowana edycja z bonusową płytą

|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 18.08.2010, 13:51 Temat postu: |
|
|
Mieliśmy jakieś problemy techniczne wczoraj w studio, nagrywane było innym programem niż zazwyczaj i chyba powtórka się nie nagrała. _________________ http://www.lastfm.pl/user/Publicenemy22 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Majkel limitowana edycja z bonusową płytą

|
Wysłany: 18.08.2010, 14:30 Temat postu: |
|
|
Yourmaster napisał: | chyba powtórka się nie nagrała. |
Szkoda, napisz co puszczałeś. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 18.08.2010, 14:39 Temat postu: |
|
|
Trochę z debiutu Camela, ciutkę Dead Can Dance, szczyptę solowego Billa Bruforda, francuskiego Anioła, Howe, Wooten & Chambers, Maxophone, Kaśke, Living Colour, Popol Vuh, Renaissance, Steviego RV, Gojire, Coltrane`a i coś tam jeszcze Satrianiego i bardzo stare Who. _________________ http://www.lastfm.pl/user/Publicenemy22 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 22.08.2010, 21:11 Temat postu: |
|
|
Debiutancką audycję jak już wspominałem, poprowadzę 25.08 (środa) w godzinach 19:00 - 21:00.
Zaprezentuję m.in. Brand X, Billa Bruforda, Dead Can Dance, Soft Machine, Crucis, Maxophone, Jeffa Becka, Fuzzy Duck, Eberharda Webbera czy Joe Satrianiego. Zapraszam do słuchania. _________________ http://www.lastfm.pl/user/Publicenemy22 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Backside limitowana edycja z bonusową płytą

|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 25.08.2010, 23:01 Temat postu: |
|
|
1.Brand X – Nuclear Burn
2.Bruford – Travels With Myself and Someone Else
3.DCD – Windfall
4.Soft Machine – All White
5.GHVWDC – Tease
6.Beck – You know what i mean/ She`s a woman
7.Maxophone – Fase
8.Satriani – Echo
9.Fuzzy Duck – Time will be your doctor
10.VDGG – Lemmings (Cog)
11.If – What did I said about box, jack?
12.Crucis – No me separen de mi
13.Kraan - Silver Wings
14.Webber Delirium / Children`s song
15. Allman Brothers Band - Don`t want you no more / Not my cross to Bear
Może troche zbyt mainstreamowo... może nie? _________________ http://www.lastfm.pl/user/Publicenemy22 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tarkus box z pełną dyskografią i gadżetami

|
Wysłany: 25.08.2010, 23:38 Temat postu: |
|
|
Co to jest GHVWDC? _________________ If you don’t love RoboCop, then you are a Nazi and support terrorism.
Na Discogsach |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Yer Blue remaster

|
Wysłany: 03.09.2010, 15:14 Temat postu: |
|
|
A jaki utwor Ange zaprezentowałeś?
Gdybym miał taka mozliwosć jak Ty to bym maksymalnie promował moją ulubiona ich płyte "Caricatures". Polecam ja zawsze każdemu kto sie hobbystycznie muzyka interesuje i jeszcze nikt sie nie zawiodł. Radio to chyba dobre miejsce do promocji takiej niszowej Muzyki. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 03.09.2010, 15:24 Temat postu: |
|
|
Z Ange poszło Dignite, właśnie z Caricatures (też moja ulubiona z Ange, choć dwójka też jest bardzo ciekawa). Dwa tygodnie wczesniej puscilem jeszcze Tels Quels, a w nastepnych audycjach dokończę prezentację tej płyty, a więc utwór tytułowy poleci 15.09.2010  _________________ http://www.lastfm.pl/user/Publicenemy22 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Yer Blue remaster

|
Wysłany: 03.09.2010, 15:36 Temat postu: |
|
|
Yourmaster napisał: | Z Ange poszło Dignite, właśnie z Caricatures (też moja ulubiona z Ange, choć dwójka też jest bardzo ciekawa). Dwa tygodnie wczesniej puscilem jeszcze Tels Quels, a w nastepnych audycjach dokończę prezentację tej płyty, a więc utwór tytułowy poleci 15.09.2010  |
Robisz dobra robote
"Dignite" to najlepszy numer na poczatek znajomości z muzyka Ange - melodyjny, majestatyczny, natchniony i od razu chwytajacy za serducho.
"Tels Quels" to jenyny kawałek, który powinien być skrócony, szczegolnie zwrotki - to moj jedyny zarzut do płyty. Kiedyś go nawet przewijałem.
A ten delikatny przed tytułowym? Kilka osob mi mowiło, że jest najlepszy w zestawie. Nie pomijaj go.
No i zagraj "Biafre 80" - gdybym miał swoja audycje to bym to intro puszczał przy każdym odcinku, wzorem fragmentu "Wholla Lotta Love" z Minimaxu - oczywiście na dobre rozpoczecie. Bo lepszego nie potrafie sobie wyobrazić  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|