Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gharvelt zremasterowany digipack z bonusami

|
Wysłany: 24.02.2022, 22:40 Temat postu: |
|
|
Posty obraźliwe, agresywne oraz zaśmiecające tematy wyleciały, co oznacza, że nie, nie można pisać nieodpowiednich treści bez konsekwencji. _________________ Last.fm | RYM |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 25.02.2022, 10:26 Temat postu: |
|
|
Po wczorajszych wydarzeniach na Forum skontaktowałem się z Adminem, w efekcie czego zmianie uległy uprawnienia do zarządzania Forum dla mnie oraz Artura.O. Od tej pory mamy możliwość nadawania banów osobom, które na to zasłużą. Uwzględniając zarówno wczorajszy wieczór, jak i co najmniej kilka innych incydentów z ostatnich miesięcy, przypominam zbyt porywczym forumowiczom, aby trzymać nerwy na wodzy i przestrzegać zasad netykiety, kultury oraz Regulaminu Forum. Naprawdę nie warto uprzykrzać tutaj innym życia, ani dodawać pracy moderacji/administracji. _________________ Last.fm | RYM |
|
Powrót do góry |
|
 |
Crazy japońska edycja z bonusami
|
Wysłany: 02.03.2022, 23:02 Temat postu: |
|
|
MichalP napisał: | obrzydliwy tekst skasowany z Forum |
Jeżeli uważasz, że to nie przeczy zasadom normalnej dyskusji, to w każdym razie ja się z tym nie zgadzam. _________________ jeżeli nam zabraknie sił
zostaną jeszcze morze i wiatr |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 02.03.2022, 23:42 Temat postu: |
|
|
Owszem, przeczy, to absolutnie niedopuszczalne. Rzeczony post został wyedytowany: skasowałem tylko najbardziej obrzydliwy, zacytowany fragment. Resztę zachowałem, żeby nie było wątpliwości, jakie podejście po raz kolejny zaprezentował autor. Ponieważ niedawno otrzymał już ode mnie ostatnie ostrzeżenie, tym razem nie mogę zareagować inaczej: za notoryczne łamanie zasad Forum i kulturalnej dyskusji, prowokowanie oraz obrażanie innych użytkowników, a także zaśmiecanie innych tematów dla użytkownika MichalP ban do końca bieżącego tygodnia. _________________ Last.fm | RYM |
|
Powrót do góry |
|
 |
Andrzej digipack

|
Wysłany: 05.04.2022, 19:09 Temat postu: |
|
|
Cześć,
wykorzystując zdeponowaną u mnie kwotę 500 zł, zapłaciłem 172 zł za domenę rockjazz.pl. Ważna będzie do 10.04.2023.
A. _________________ Stan budżetu: +330 zł. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kłapouch epka analogowa

|
Wysłany: 11.07.2022, 11:47 Temat postu: |
|
|
Hej, mam pytanie do Admina.
Czy możliwe jest całkowite usunięcie konta? Mam tu na myśli "kłapouch bis" które to założyłem z powodu niemożności zalogowania się do konta "kłapouch". Ale po odzyskaniu tego prawowitego nie zamierzam już korzystać z konta "kłapouch bis", które pozostanie teraz "martwą duszą". Więc jeśli się da, to do kosza......  _________________ Jeśli jesteś na szczycie podchodzą do ciebie różni ludzie, stawiają drinki i klepią życzliwie po plecach. Jeśli jednak jutro z tego szczytu spadniesz ci sami ludzie naplują ci w twarz. Ale takie są reguły rock and rolla i ja je szanuje - Lemmy (1945-2015) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin Site Admin
|
Wysłany: 11.07.2022, 12:25 Temat postu: |
|
|
Da się - już go nie ma. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kłapouch epka analogowa

|
Wysłany: 11.07.2022, 13:41 Temat postu: |
|
|
Szybko i sprawnie.... dzięki Adminie  _________________ Jeśli jesteś na szczycie podchodzą do ciebie różni ludzie, stawiają drinki i klepią życzliwie po plecach. Jeśli jednak jutro z tego szczytu spadniesz ci sami ludzie naplują ci w twarz. Ale takie są reguły rock and rolla i ja je szanuje - Lemmy (1945-2015) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin Site Admin
|
Wysłany: 05.08.2022, 07:51 Temat postu: |
|
|
Heh... rok temu za domenę i hosting poczty w nazwa.pl zapłaciłem dokładnie 639,60 zł a wczoraj dostałem fakturę pro forma na kwotę dokładnie 1168,50 zł
Można się spodziewać podobnego wzrostu cen za utrzymanie forum... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin Site Admin
|
|
Powrót do góry |
|
 |
esforty japońska edycja z bonusami
|
Wysłany: 06.08.2022, 19:13 Temat postu: |
|
|
Jeśli trzeba jakiejś kasy, to się zrzucim! Przecież! _________________ Nie ma takiego naleśnika, który nie wyszedłby na dobre. H. Murakami |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin Site Admin
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|